跳至
[西貢區] 取消

首頁

尾頁

別墅

取消

有冇媽咪打算九月份開始幫小朋友找補習老師?

本人是大學畢業生, 也是註冊社工, 十年工作經驗,小朋友讀k1及k3, 所以放棄工作全職在家湊他們,由於習慣了工作,又喜愛對住小朋友,想於今年九月份上午替將軍澳區小學生補習,也可跟進學琴進度,因本人有五級程度.每小時一佰至一佰二十元.

如果你有朋友的小朋友就讀下午班的話, 又住將軍澳, 請通知佢啦!

洋房

Re: 全職媽咪想幫人補習(將軍澳)

想請問你係咪剩係幫人補上午咋, 因其實而加好多小朋友都番全日制, 還有可否提供多點資料, 如補那一科是你的專長, 又或是可補全科, 另收費如何, 會否提供練習供小朋友做, 又或是你的履歷, 有否曾經幫人補習o既經驗, 這些資料, 相信每位媽咪選補習老師時都會考慮

別墅

多謝你的回應!

我的小兒於未來九月份就讀k2, 十二時放學, 所以我只可以為區內的下午班學生補習, 至於專長哪一科, 我想是數學啦! 我會考的 A. Maths 和 Maths. 均取得B級成績, 而鋼琴方面,我可以協助他們練琴, 大約至四級左右, 因我的女兒也正在學琴, 我十分明白父母在鼓勵兒女練琴時的難處.

如果真的很想我於下午時間協助, 我諗只可以在我的家, 我家在怡心園.

禁止訪問

好媽媽勳章

男爵府

由 zitalin 於 2007-06-13 21:47:03

Hi,

你好嗎 ? 女女是讀英文小學, 出年升p.2 數學同樣是用英文課本, 若有須要補課的話會不會好貴? 可否p.m. 比我.

首頁

尾頁

跳至