跳至

首頁
12345...7

尾頁

別墅

vita pixel and mybabyface (urgent)

which one's quality is better?

瑪瑙宮

好媽媽勳章

Re: vita pixel and mybabyface (urgent)

it should be the same or similar !! 原本一齊 , 股東分拆出黎 !! 之前我地有 d mami join 左 baby face 的 package , 自動去左新舖 vita pixel !

反而 old shop 則保留原本個度 , 只係改左名 my babyface !!

>> 之前睇到 post , 有的 babyface 攝影師留番係 my babyface 架 !! d 媽咪 comment 對佢地都仲好好 !!

希望幫到你啦 !!!

gg2468 寫道:
which one's quality is better?

別墅

Re: vita pixel and mybabyface (urgent)

thank you.

民房

以我所知,原本舊 babyface 所有 full time staff (photographer 同 support staff) 都係留番係 Vita Pixel。 所以 quality 應該無問題,而且 Vita Pixel 既地方比以前舊 babyface 原址大一倍。

我揀 Vita Pixel 因為話係佢地老闆每日親自幫每位 BB 影相嫁! 兼且佢地有我最鍾意既熊貓仔同綿羊仔造型呀!

gg2468 寫道:

別墅

ai ya....等我仲book左明天去mybabyface到影, 希望ok la. 可不可以比你vita pixel的相我看?

複式洋房

gg2468, 見你join我地既grouping, 但又好似好猶豫. 我記得你話過入選左babyface BB(好羨慕!), 你可以影完左babyface BB既免費相先決定嫁麻, 唔使咁頭痛wor. 其實你可去佢地尋找babyface 個post 度睇下d 相合唔合自已口味先, 問下d 影左既mami 既意見. 我自己就幾鍾意, 同賣d mami 既口碑都幾好, 所以才join 佢地, d 優惠我好辛苦"nur" 返來嫁, 希望可以和每位mami 一起分享. happy photo shooting.
c9精神, 為仔費神, 邊度著數邊度滕

瑪瑙宮

好媽媽勳章

其實我都 book 左 6/20 影 vita pixel , 到時上黎報料得唔得 !!!

>> 不過今次係我第一次同囡囡影 studio , 無得比較 ! 希望佢地 d service ok 啦 !!! 下星期工開估 !!!

民房

好介紹...

一套令小朋友開心學習的多元教材 <click here>

民房

係呀... 比我就梗係去影左免費野先!

但我仲會諗下邊樹:
1. 環境舒服 D, 乾淨 D啦...
2. 造型多 D啦...
3. 相簿靚 D, 服務好 D...

反正價錢差唔多,梗係揀間好既影啦,BB 靚相係一世留念嫁!

gg2468 寫道:
ai ya....等我仲book左明天去mybabyface到影, 希望ok la. 可不可以比你vita pixel的相我看?

大宅

hi~

我上個月尾上去my babyface studio影完,覺得佢o地地方好企理,乾淨(之前去過一間真係好污槽,我個囡著o左果道d衫就即時身痕,但my babyface 就冇呢個問題,d衫都好乾淨),
d staff服務態度好好,好有禮貌,又易話為,而d攝影師就好有心機幫小朋友影相,我個囡叫極唔聽,用o左好多時間同精神(我都攰到散晒)先影夠相,佢o地都唔會話有唔耐煩o既表現,相反仲好有耐性,可以等我個囡休息夠先再影過~
最後睇返d相,又估唔到我個囡無時停都影得幾好,我覺得影出o黎d feel 係靚d, high d,之後我介紹家姐同個仔去影,佢o地係第一次去影樓影,家姐都話好滿意,話冇介紹錯!

以上係我影完o既感想,總括o黎講,我覺得my babyface 係一間值得去花錢影相o既影樓!

大宅

chickenwing2006 寫道:
其實我都 book 左 6/20 影 vita pixel , 到時上黎報料得唔得 !!!

>> 不過今次係我第一次同囡囡影 studio , 無得比較 ! 希望佢地 d service ok 啦 !!! 下星期工開估 !!!

你星期三去影呀, 咁一定要上來報料啦...
我就星期五去影呀....

別墅

pm左d相比你們for reference.
15/6 am 影完相,我個仔當日狀態不好 (怕羞 + 扭計),所以影左好來,但mybabyface 的攝影師和姐姐好好人, 出來的效果仍然ok, 如果我個仔很笑多D仲好d.

大宅

gg2468

你個囝大我個囝一日, 但好似大好多咁...
你個囝雖然唔係張張笑, 但有唔同的表情重好啦...
如果張張都係樣, 咪好悶...
我都希望到時囝囝可以好似平時响屋企, 好鬼多表情...
另外, 點解你得咁少全家褔, 唔影多d?

影完我一定會同你分享我同囝囝的相架啦.....

瑪瑙宮

好媽媽勳章

gg2468,

睇左你仔仔 d 相好好呀 , 希望我 cash 都有甘啦 ! 係呢你個 package 幾$ , 好多造型下 ..... 我個個唔記得 , 要星期三去先查下先知 !

仲有呀係未要自己帶 1 - 2 套衫架 ? 同埋想帶自己 d 公仔去 , 甘樣有親切感 bb 會開心 d !! 我好期待第一次的影樓相 ........ 星期三再 post 出黎 share 下 !!!!

別墅

my son was born on 20 Oct. he looks very mature. likes a one year old boy. At the end, the photographer will take the "whole family" photo for you. at that time, my son was very tired and sleepy so there are no good photo for "whole family" photo lor.

birdchai 寫道:
gg2468

你個囝大我個囝一日, 但好似大好多咁...
你個囝雖然唔係張張笑, 但有唔同的表情重好啦...
如果張張都係樣, 咪好悶...
我都希望到時囝囝可以好似平時响屋企, 好鬼多表情...
另外, 點解你得咁少全家褔, 唔影多d?

影完我一定會同你分享我同囝囝的相架啦.....

別墅

don't worry. I'm sure your photo should be very ok because they are very professional. My package is $756 ($888 with 15% discount off) because I joined the 0610 mama group order. so i have 15% off and 10 extra free photo. Also, my son was shortlisted for the "至愛mybabyface", so i have 8 extra photos.

the package also includes 6-8 dress up. you can give your ideas or suggestion to the photographer.

chickenwing2006 寫道:
gg2468,

睇左你仔仔 d 相好好呀 , 希望我 cash 都有甘啦 ! 係呢你個 package 幾$ , 好多造型下 ..... 我個個唔記得 , 要星期三去先查下先知 !

仲有呀係未要自己帶 1 - 2 套衫架 ? 同埋想帶自己 d 公仔去 , 甘樣有親切感 bb 會開心 d !! 我好期待第一次的影樓相 ........ 星期三再 post 出黎 share 下 !!!!

別墅

I also heard that vita pixel is better than mybabyface wor. so don't worry. your photos must be very good ga.

男爵府

The best solution is to try both and see if you like any of them, you might like neither or you might like both or you might just like one of them.

Personally, I am very happy about the photos taken at My Baby Face. Hope you have a great fun wherever the photos are taken.

瑪瑙宮

好媽媽勳章

真係唔該哂大家 , 總之各有所好 ..... 希望大家比 $ 比得舒服又有滿意的服務啦 !!!

AKLAMY 寫道:
The best solution is to try both and see if you like any of them, you might like neither or you might like both or you might just like one of them.

Personally, I am very happy about the photos taken at My Baby Face. Hope you have a great fun wherever the photos are taken.

大宅

chickenwing2006

我都好期待睇你囡囡d相...

首頁
12345...7

尾頁

跳至