跳至

首頁

尾頁

別墅

湊咗咁耐bb,有冇諗住出嚟做返嘢?

我老公話自從我冇返工,同我小咗好多話題!
你地有冇咁既問題呀?

大宅

Re: 湊咗咁耐bb,有冇諗住出嚟做返嘢?

冇少左話題, 因多左個仔. 但自己湊到好悶, 最近出返黎做野.

洋房

我C6就係話我講親都係阿仔LAW

水晶宮

我的育兒心得勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我仲有3個就生,
我想坐完月之後出番泥做野~
不過又年尾..... :-(

別墅

其實若果老公肯的話,我好想做全職媽咪,但又唸住生多一個,出嚟做嘢會好d,起碼老公冇咁辛苦!

我覺得全職媽咪亞b會叻d

別墅

我係06 05媽媽剛路過,其實湊左成年幾我都唔想出嚟做返嘢.呢1年內見證左晴晴人生的好多第1次真係好開心,可以陪住佢成長,上次听收音機話媽媽對仔女的影響會去到12歲,到佢陣你想陪佢佢都唔得閒因為佢有自己的朋友,仲記得自己10幾歲的時候都係咁,同爸爸去街好似好老土好似覺得自己好唔成熟咁
不過無左收入私已$無得進帳係幾可惜 :-( 不過自己要知道哪件事先係最值得就可以 我本身係單親家庭成長所以我好體會到小朋友的成長真你好需要父母

首頁

尾頁

跳至