二手市場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我比人呃呀!

我比人呃左呀,大家買野要小心呀,d騙徒又話收唔到信呀, 幾蚊都呃正百佳, 我唔會報警,因為個天會知,會有報應架,不是不報時候未到咋, 大家話點算呀, 我地d好媽咪叫bk媽咪,d呃人媽咪叫pk媽咪,
[size=xx-large]正百佳,衰人,

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

Re: 我比人呃呀!

Who cheat you ?

Please let us know.

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

你會唔會公開佢個大名?等我地認住佢? :evil:

大宅

可以講清楚D你點俾人呃嗎?讓其他媽媽可以小心D。

大宅

點樣呃呀?? 話比我地知可以嗎??
eva ^_^

複式洋房

[size=x-large]我同佢買雀巢1+$30元既coupon,咁佢話寄5個郵票比佢,要連回郵信封,咁我就入左5郵票同寫左自己地址又貼左郵票既回覆信封比佢,佢話收到後就寄coupon比我,我上星期寄但今日都冇收到,我問佢佢話收唔到喎,[size=xx-large]咁你地話我係咪比人呃左 :-( :-( :-( :-( :-(

大宅

totohsieh
我好聲好氣同你話我未收到你既信,你竟然話我呃人??
得個5個$1.4郵票洗鬼呃呀??一次車費都唔止啦...

係6月5日話會寄郵票連回郵俾我,我到依家都冇收到,點寄回郵俾你呀?咁都怪我?
你自己又唔去郵局問清楚??凡事唔好講得太早

講多句費話,如果係要呃個$7,不如你入數現金俾我,要郵票有鬼用?
該用戶已被刪除

大宅

我唔怕俾人知我就係o個個mami
清者自清
都係屋企人講得o岩,呢d野都好交換..冇事搵事來做

大宅

evang1668
唔係個個好似你咁識諗,佢一聽到我話未收到封信就斷定我係呃佢個幾個郵票,我係唔會為個幾蚊嘈,無論之後我收唔收到佢封信,我已pm左佢叫佢俾地址我寄返張coupon俾佢

totohsieh
勸解你一句,既然你係咁信唔過人,以後都係同人當面交收好啦,唔係既話人地封信寄失左/遲左幾日寄俾你你又會上來污辱人

珍珠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

我記得有一年我特登寄2張聖誕咭比同事, 一個聖誕前收到, 一個農曆年後至收到

可能係郵遞失誤. 係等下添啦

伯爵府

BK Milk勳章 畀面勳章

等多幾日先啦....我好多時都同其他bk mami郵寄交收d coupon, 印花, 郵票......
有2次都寄失左, 有d就成個幾2個星期後先收到。

大宅

PIPI-YAN我好認同你的講法.
我都試過幫bk媽咪買bb 衫.是郵寄.等咗第4日 都未收到
自己仲諗住比人呃..點知第5日落街.望吓郵箱....寄到啦...
其實係我自己心急

不過都係最好當面交收

複式洋房

PIPI-YAN

OK,咁SORRY囉,我都係第一次在電腦交易,我亦聽太多媽咪比人呃,所以我咁,但我都有同其他媽咪交易,未試過寄失,我唔知幾日後你會唔會收到,收到與否都算啦,如果你真係冇講大話,咁就我誤會你,咁就SORRY囉,如果有咁就天知囉,我唔係介意果D郵票,我係介意比人呃啫,好問心如果你係我你會唔會唔出聲,呻都唔呻,自己黙黙咁等,但等幾日都等唔到,都唔出聲繼續黙黙咁等呀?如果真係地球有咁好皮氣既人,就唔會有人嘈啦,點都好啦,我唔想再講喇,算啦,唔好做戲比人睇喇,OK?仲有我唔係污辱你,呢d叫誤會唔係叫污辱,

evang1668 &其他媽咪,

多謝你地既意見,我地唔會再嘈落去架啦,我亦希望pipi-yan你明白我既心情,真係唔係$7元問題,係條氣問題,咩都好啦,可能我地兩個都冇錯架,如果你收到d郵票就當我送比你啦,你唔使寄coupon比我喇,我唔係想唱你,我只係呻下啫,你唔好咁啦,話到尾我都係損失果個,

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

HI!你好!
我覺得郵寄點都有D風險. BUT咪等多幾日.如無咪想吓怎樣解決羅.唔使鬧人.平心靜氣.有時意外的無人想架. :lol: :lol:

男爵府

咁啱既???我又係比呢位"IPI-YAN"激到一肚火 應承同我交換打比佢2日,佢老公都話佢返咗工但無帶電話 ?-( 到第三日揾到佢但佢話已同另一位媽咪交收咗 :tongue: 最後竟然今日又見佢post出來交換 :evil: 分明講大話,又無誠信以後見到佢呢個大名[size=x-large]"IPI-YAN"都轉頭走
二手市場是買賣雙方合價便可交易,與第三者無關

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

HI!又系我. :-( :-(
講開又講呀!我屈咗成個幾星期.本來都算數.都唔想開POST公開果個BK MAMI名.但我今晚睇完你哋話比人呃.我真系好唔開心.話說我同呢個MAMI系5月30日講好大家交換.我就有一SET HUGGIES$10尿片COUPON FOR5及6月份.她有一張PAMPERS五送一輕X穿CARD.BUT 張5月份的HUGGIES$10尿片 還有兩天到期.她要面交又要只定時間.返工.放工.LUNCH,又一定要就她.連座多兩個MTR 站都話我唔會羅.於是我就決定好啦就吓都無所惠啦!鬼叫自己心x咩.因為5月份的到期.我就說如真的有心交換不如就我比注錢先用5月份的COUPON買啦!到時再商討怎樣交收.好啦!到交收個日我約她說我買了包HUGGIES M SIZE 尿片減完 $10 COUPON後$97.她就說我平常買開$94-$95.我唔會比$97你架.我只比$95.你要就要.唔要就算啦.放×我張PAMPERS CARD有MAMI 要可賣$20架! :evil: :evil: 你買個時又無打比我話包HUGGIES幾錢.最 :-( :-( 我當時専程乘MTR交收.連車錢都xx.仲明比人屈多2元.雖然不是多.但系我哋做師拉架條氣系好唔順.最終她都只比$95.5.個$0.5我系黑返來架. :-( :-( :-( 過了幾天後我在街到見到有葯房賣成$110啦! :-( :-( 奇實有幾元上落都唔出奇!算我當黑啦!記注每次交易時都小心.又提醒我不要做好人.唔好甘就人呀,不過我做人成日都是但OK啦!無所惠 記注呢個BK MAMI啦!PIYOPIYO525.小心小心. [size=large]PIYOPIYO525.

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

我都試過寄2包Huggies學習褲比個mami同佢交換奶粉coupon, 點知等極都無, PM佢又話寄咗, 之後追多幾次佢就覆都唔覆, 彩我都傻. :-( :-(

複式洋房

angie,

又會咁橋既, 原來有前科,唉.....陰公 ?-(

wcandy,

老實及多事講句呀,你都冇得唔算,如果你唔收小$2元,就連車$都蝕埋,到時點只$2元呀,

所以希望d媽咪如果要交易都老實d,大家都做人媽咪,個個都係為頭家,個個都咁辛苦,點解唔睇諒下,唔益人唔緊要,唔呃人就ok喇,我好相信幾好皮氣既人,當比人呃都會唔開心,我做人行得正企得正,講過就係,同我交易過既媽咪都會明白,我話會入$就會去入,如果唔得閒而遲左都會打電話比佢或pm佢話要遲小小,如果收到d coupon都會pm佢話比佢聽收到了,每個同我交易既媽咪都會咁做,如果同我交易過既媽咪睇到就好喇,起碼佢地會知道我真係咁做,

男爵府

首頁

尾頁

跳至