跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: Part 56~~靚太過黎呢邊傾啦!

13 jun ???
aiya 我個e生仔&e生女都today birthday wor
happy birthday to all of u~~~~~

子爵府

CATCAT,
你好好記性呀!

JOVE,
祝你生日快樂!
身體健康!
快D搵份好工!

貓貓媽咪 寫道:
gargar,

today is jove birthday ar, maybe on leave lei

侯爵府

garfield123 寫道:
CATCAT,
你好好記性呀!

一d d la

子爵府

咁又係!
CT2Baby 寫道:
[quote]
garfield123 寫道:
CATCAT,
你好好記性呀!

一d d la [/quote]

男爵府

2019勳章

chunchun尋日下晏退左燒,不過夜晚8/9點又燒番,就唔係好高,不過我mami&daddy今日都會帶佢出去睇e生,燒左一個week喇,d屎屎都仲係唔係咁好,不過都只係一日一兩次jei,所以而家我地成家都比佢玩死

http://kawaii-kids.com/

公爵府

CT2Baby 寫道:
一d d la

公爵府

CT2Baby 寫道:
一d d la

侯爵府

zzz,

叫你mami煲粥水開9 la,k婆話 粥水止all & 飽肚長肉

伯爵府

到細細、細妹病了~~~
咳咳+流鼻鼻 :-(

子爵府

ZZZLAM,
細路一病,屋企人就好煩&又無覺好訓!希望睇埋今次峻峻真係好番啦!係睇番之前個DR?還是睇另一個新DR?
zzzlam 寫道:
chunchun尋日下晏退左燒,不過夜晚8/9點又燒番,就唔係好高,不過我mami&daddy今日都會帶佢出去睇e生,燒左一個week喇,d屎屎都仲係唔係咁好,不過都只係一日一兩次jei,所以而家我地成家都比佢玩死

子爵府

JOVE,
早晨!
兩個一齊病?
咁你咪仲無得訓!
jove 寫道:
到細細、細妹病了~~~
咳咳+流鼻鼻 :-(

侯爵府

jove,
poor 細細&細妹~ :cry:
hope they get well very very soon~
see左dr未?
我今朝送表哥仔去搭校車,個校車褓母都同我講呢排好多同學仔病無返學wor~

男爵府

2019勳章

gar,

都係睇番上次睇果個,事關我再上次係睇另一個,係咁轉e生好似唔係咁好

jove,

mug你咁杰呀,2個一齊病

伯爵府

garfield、ct:
細細好d,冇細妹咁勁,琴日媽咪同細妹睇左醫生啦,

仲有呀,昂平360跌左一架落黎,細妹睇到電視一報就拍住e e a a唔知講咩 ?-( ?-(
媽咪話佢應該話佢坐過wor~~

男爵府

2019勳章

jove,

細妹咁好記性既
jove 寫道:
garfield、ct:
細細好d,冇細妹咁勁,琴日媽咪同細妹睇左醫生啦,

仲有呀,昂平360跌左一架落黎,細妹睇到電視一報就拍住e e a a唔知講咩 ?-( ?-(
媽咪話佢應該話佢坐過wor~~

伯爵府

zzz:
次次都2個一齊架啦,
細妹緊係好記性啦,佢好記仇架

侯爵府

jove 寫道:
zzz:

jove,
你既口吻好似小小呀

伯爵府

ct:
又似小小

子爵府

JOVE,
果然齊心喎!
點記仇呀? ?-(
jove 寫道:
zzz:
次次都2個一齊架啦,

公爵府

aiya...........原來上次得左啦

不過得條好短既片, 糯米仔玩得好鬼 happy 段太大 size up 唔到 :lol: :lol: :lol:

首頁

尾頁

跳至