跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: Part 56~~靚太過黎呢邊傾啦!

米之連媽媽 寫道:
如果維維得返少少咳就唔好食太多西藥, 比支猴棗散過佢食睇下得唔得, 因為西藥好散架, 米之連每次食完西藥都會出晒淡汗呀, 你地真係要保重身體

另外一提, 我決定8/7-11/7帶埋米之連去大馬

嘩你又成行喇
我都8月頭去bangkok ar

子爵府

米之,
有得睇煙花!咁好!係度呀?幾$一位?
米之連媽媽 寫道:
ct
我就被mark左1/7(dinner)呀, 仲要睇煙花, 不過好彩62 99叫埋米之公同米之婆去食, 我就唔洗咁悶

公爵府

oh~~咁多人 do 病呀
咁大家都 get well very very soon la

各位,
糯米仔退哂燒啦, 禽日返到去佢個身& 面都出左粒粒疹啦, 終於安樂哂~確係玫瑰疹

哎..........呢暈真係嚇到 cc 尿尿都標埋, 平時都仲識得上網 search 吓係乜傢伙, 嚇到我3"暈"唔見左7"拍" 咩都冇做過 起度齋籐 :cry: :-| 真係冇鬼用

子爵府

米之,
係喎!唔記得左添!
一家3口!正呀!
咁咪要開始買定BB野囉!米之到時食乜?
上之我去台灣,買左呢隻牌仔粥仔,維維幾鐘意食CLICK HERE!!
米之連媽媽 寫道:
另外一提, 我決定8/7-11/7帶埋米之連去大馬

公爵府

米之,

咁快手就 confirm ed 去大馬啦, 玩得開心d 啦

ct,

8月 個齋 boo 爛 ed 啦
帶定 double 孖寶啦

侯爵府

cat,
原來真係出rose疹,咁真係安樂d,出得多唔多,咁要幾耐先散架

子爵府

子爵府

CATCAT,
咁你放心好多啦!
ROSE 疹,係唔係出左幾日就無啦? 出完仲會唔會出?
CT2Baby 寫道:
cat,
原來真係出rose疹,咁真係安樂d,出得多唔多,咁要幾耐先散架

侯爵府

貓貓媽咪 寫道:
ct,

8月 個齋 boo 爛 ed 啦
帶定 double 孖寶啦

cat,
我個齋 boo 都爛 ed左啦
不過我家姐同我都係見光c,佢仲lazy過我,所以我地呢個trip主要係eat,shop,spa indoor為主,希望唔會變左非洲人返黎la :lol:

公爵府

u see~Roseola infantum

查實禽朝早都見到1/2粒小好點, 不過冇為意, 以為比蚊咬 而家塊面&身都幾多吓

2-3 日左右會散 lor, 但佢前日痾左 3 次, 有 2 次係水, 仲以為佢感冒菌入腸添 原來玫瑰疹徵狀都會咁 ~

禽晚都好搞笑, 佢痾左 3 吓屁, 我地咪起樹笑佢 lor 點知"裝"吓條片啦, 炸到成條片都係 c (水)咁 :-|

咁 kk 有冇出過呀 如果冇既督要留意嘞~~

原來玫瑰疹唔係完全冇徵狀架, 會有肚痾, 哭鬧不安, 咳嗽, 厭食, 眼皮浮腫等徵狀, 糯米仔除左咳嗽其他都有 :-|

CT2Baby 寫道:
cat,

子爵府

子爵府

公爵府

gargar,

第 6 型出一次會唔再出, 第 7型就有機會再出

garfield123 寫道:
CATCAT,
咁你放心好多啦!
ROSE 疹,係唔係出左幾日就無啦? 出完仲會唔會出?

侯爵府

cat,
touch wood & clerk 2 kk又未出過wor

子爵府

各位,
過左2千啦!我開左新PART啦!CLICK HERE!!

男爵府

:-( :-( :-( :-(

[ 本文章最後由 BBron 於 07-7-5 16:18 編輯 ]

男爵府

我好冇心機呀 :-( :-( :-(
我又要搵工啦!
幾時先可以安定......:-( :-( :-(

首頁

尾頁

跳至