在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

~Chai Wan 超索Mani 聊天室~

請問有冇Chai Wan 全職Mani呀!得閒大家傾下偈,OK!!

男爵府

Re: ~Chai Wan 超索Mani 聊天室~

Hi giegieoy898,

我其實住小西灣, 你有幾個b?讀書未? :lol:

子爵府

sylcaca 寫道:
Hi giegieoy898,

我其實住小西灣, 你有幾個b?讀書未? :lol:

Hi sylcaca,

我有1個BB,而家15個月大,未有咁快讀書,出年先.
你呢!有几個BB?

男爵府

哥哥5y, 細佬2.5y; 哥哥9月返小學啦, 但係細佬就要08年先讀k1。

其實我做ft mama都只係4年倒, SARS o個陣驚無命陪個仔,所以連份工都遲埋, 後來細佬出世, 到而家更加唔駛旨意出黎做返野!日日對住佢兩隻野都幾勞氣架, 一係攬住,一係打交搶野玩, 永無寧日

子爵府

5駛'勞'氣,慢慢教就會聽你講架

子爵府

醒目開學勳章

HIHI
我都係住chaiwan架....
仔仔2歲4個月~
]

侯爵府

2024年龍年勳章

hihi
我都係住chaiwan架
仔仔仲有個零月2歲

子爵府

醒目開學勳章

my-baby 寫道:
hihi
仔仔仲有個零月2歲

HIHI
你仔仔d頭髮好有型啊~
]

子爵府

sylcaca,my-baby,angelcheung

好高興可以同你地傾偈&歡迎你地加入~Chai Wan超索mani聊天室~

男爵府

o的細路通常都鍾意食壽司, 你地o個o的係唔係?

你地有無去新翠元氣食壽司呀? 佢地o的芥辣八爪魚好好食架, 不過斷左貨差唔多成個月 :evil:

子爵府

sylcaca 寫道:
o的細路通常都鍾意食壽司, 你地o個o的係唔係?

你地有無去新翠元氣食壽司呀? 佢地o的芥辣八爪魚好好食架, 不過斷左貨差唔多成個月 :evil:

sylcaca,我有去食過,通常我會比蒸蛋佢食,都好好食,而sushi就冇,因為5知佢腸胃仔受5受得囉!而我對八爪魚麻麻地,所以冇

子爵府

醒目開學勳章

我仔食壽司靜係食舊飯咋,一係就食栗米壽司~

你地係咪full time mami黎啊~
]

子爵府

angelcheung 寫道:
我仔食壽司靜係食舊飯咋,一係就食栗米壽司~

你地係咪full time mami黎啊~

angelcheung,good afternoon,我係ft mama呀!

男爵府

我住小西灣~~

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

my-baby 寫道:
hihi
仔仔仲有個零月2歲

路過only~~~~~~

做乜攪到阿仔咁有型啊

首頁

尾頁

跳至