自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好多女性都話劉德華係男人中既男人~

其實各位鐘意佢既sis..可唔可以講下你地鐘意佢d咩(欣賞佢邊樣魅力)

大宅

Re: 好多女性都話劉德華係男人中既男人~

勤力、有內函、之前他還請了外籍老師教自己英文,其實都有很多人不同意我的說法,但鐘意佢會認同我,[img align=left]http://pics.taobao.com/wangwang/057.gif[/img]
BK已替閣下刪除簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

總之就鍾意佢啦

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章

我有劉德華情意結~~~
所以,點解我咁鍾意佢???答案係無得解~~~
如果有人問我,有一個大我20年的男人話娶我,我一定say no,接受唔到,但如果個個男人係劉德華就..........例外
我見到佢會心跳加速,我會發癲架

子爵府

[size=large]我求其1個POST都咁型呀!

侯爵府

YEAH

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

wincywincy 寫道:
總之就鍾意佢啦
總之就好鍾意佢啦
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

子爵府

[size=large]Oh! 但願我是你懷裡的小馬嬲、小熊寶寶!!!

大宅

哦 ~~ 正
JJA 寫道:
[size=large]Oh! 但願我是你懷裡的小馬嬲、小熊寶寶!!!

水晶宮

2019新春慶豚圓

JJA 寫道:
[size=large]我求其1個POST都咁型呀!

嘩!好型呀!

男爵府

2019勳章

十分 Agree 呀! 劉德華不停 upgrade 自己, 永遠 Support 佢 ka! 我鐘意左佢十幾年 ka la!
而家結左婚, 一樣咁鐘意佢 ka!

大宅

我都好好鬼中意華仔既~不過如果你問我點解,我只能答:"愛"係無點解架~I LOVE ANDY LAU~

禁止訪問

睛靈勳章

大宅

如果他不是腰長腳短就perfect嘞...

(華仔迷別惱我...我都係指出個事實囉)
laughin' to keep from cryin'

別墅

劉德華是一個有品德有思想有修養的男人,四大天王時代我仍對他沒感覺,但近幾年感到他的轉變,他心境平和了,如醇酒越來越香.

四大天王中,數他最charming.

子爵府

總之就勁鍾意佢啦~
tiramisu_hk 寫道:
[quote]
wincywincy 寫道:
總之就鍾意佢啦
總之就好鍾意佢啦 [/quote]

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

子爵府

"如醇酒越來越香"
嘩!你句正呀!!!華仔真係越黎越吸引,越黎越有男人味呀!

淡然 寫道:
劉德華是一個有品德有思想有修養的男人,四大天王時代我仍對他沒感覺,但近幾年感到他的轉變,他心境平和了,如醇酒越來越香.

四大天王中,數他最charming.

大宅

你睇佢就算咩樣都咁英架! 愛死他了!

子爵府

[size=large]英![size=large]係我嘅本份!!

首頁

尾頁

跳至