育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問huggies加厚濕紙巾....

請問huggies加厚濕紙巾是否只有160片補充裝呢?
咁點樣帶出街呢??

別墅

Re: 請問huggies加厚濕紙巾....

huggies 有時會送個旅行盒, 送街時好方便, 上次吉之島做bb展, 買滿$100就送一個。
Welcome to my blog :
http://hk.myblog.yahoo.com/bluecheung2001

男爵府

旅行盒 係點架

2001bc 寫道:
huggies 有時會送個旅行盒, 送街時好方便, 上次吉之島做bb展, 買滿$100就送一個。

大宅

今星期吉之島有bb展,等我去搵下先.......thank you

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

係一個薄盒黎既,好方便好正架!!
有時見到百佳有特價,2包80片裝送1個薄盒(內有16片濕紙巾)

stellawf 寫道:
旅行盒 係點架

[quote]
2001bc 寫道:
[/quote]

男爵府

我都好想要個盒呀~但係我唔like 用 80片o個款

男爵府

係, 個盒好正, 係一個好心媽咪多左送比我的. 長長扁扁, 出街好方便.

另我想問160片的保充裝邊度買平d. 上次佢地做promote ($29.9), 我買唔到. :-(

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

邊度買平d THX

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

邊度買平d THX

大宅

I bought from dispensary at $30/160 pc, and only $12/80 pc. Don't know why so cheap!

大宅

yukit 寫道:
邊度買平d THX

昨日經過樓下藥房(天田圍頌富), 做緊特價$25/PACK,

男爵府

吓, 咪仲平過huggies早排做promote. 係唔係都係120 片的加厚裝? 我都去屋企附近的藥房look look先.
baby060803 寫道:
[quote]
yukit 寫道:
邊度買平d THX

昨日經過樓下藥房(天田圍頌富), 做緊特價$25/PACK, [/quote]

大宅

HUGGIES早排做promote係加厚濕紙巾160 片補充裝
$25.9 wor

大宅

我換左個旅行裝盒啦,0係吉之島買滿$60就送

侯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

qk347 寫道:
我換左個旅行裝盒啦,0係吉之島買滿$60就送

請問您在邊間吉之島換架?
同埋買滿$60 係指定濕紙巾定所有huggies 產品呢?thx~
愛是恆久忍耐......

大宅

在哪間換呀?
我想換好耐啦 :-(

大宅

屯門吉之島.....
買滿$60任何huggies產品都可以.....

首頁

尾頁

跳至