論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

四水機票

請問有無人知7月同9月"四水"來回機票幾錢?相差有幾多?

複式洋房

Re: 四水機票

我星期日問過專業旅運,國泰直航泗水7月中出發要$3280+tax

複式洋房

I want to know too. In Sept. My Yan Yan said she want to buy CX airticket. Do you know how much for that?

大宅

康泰$1,750.00亞聯航空

:-P

男爵府

我幫襯開的agent quote俾我8月中的價係:

Air fare : HKD3160+tax appr. HKD324

CX direct fly to 泗水。

複式洋房

Can I have the agent's contact no. because I need to buy one CX direct flight to my Yan Yan?
bbdou 寫道:

Air fare : HKD3160+tax appr. HKD324

男爵府

我工人8月完約返印尼, 我想問吓係唔係我只需要提供機票, 咩航空公司都ok. 因cx好貴呀.

男爵府

rayrayBB,

Please check PM.

rayrayBB 寫道:
Can I have the agent's contact no. because I need to buy one CX direct flight to my Yan Yan?[quote]

bbdou 寫道:

[/quote]

子爵府

2019勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我工人七月頭到期, 請給我有關機票價錢? THANK YOU.

大宅

我問過我間agent ,加老達ticket是2仟頭,冇分月份,單程票.

但你要注意,如果唔同自已agent買ticket,會否收取印印約滿後,離港前的贍食住宿車費,每天約$100,多數會pay2天費用.

大宅

咁貴?有冇講明係比工人的,平的ga.
preciousbb 寫道:
我星期日問過專業旅運,國泰直航泗水7月中出發要$3280+tax

伯爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

1999,

Where is 你間agent ? Can you give me name & tel no. ?
"加老達ticket是2仟頭,冇分月份,單程票"
air ticket "冇分月份" . Is that from July2007-Mar2008 ? Pls help. thanks. :-(

民房

I have just bought one return ticket for my maid to Surabaya in August costs $16XX ( excluding tax)

It is a special promotion till 30 Sept

http://www.bruneiair.com/hongkong/

大宅

有一間'萬邦旅行社'去四水只是$15xx+稅$250,印尼航空公司,但要在椰加達停2小時轉機.

我想問,如果買要轉机的ticket比印印,會否好衰,但我真的不想買直航票,因為太貴.

大宅

有一間'萬邦旅行社'去四水只是$15xx+稅$250,印尼航空公司,但要在椰加達停2小時轉機.

我想問,如果買要轉机的ticket比印印,會否好衰,但我真的不想買直航票,因為太貴.

男爵府

請問Surabaya 即係邊度? 我工人8月完約, 佢話唔想返去, 叫我比cash代替 如果係, 有咩要注意? 還是買左open ticket 比佢好呢? 但open ticket會唔會貴好多呀?

男爵府

2019新春慶豚圓

Surabaya = 泗水

你是咪同工人續約而佢唔返去? 我一向同工人agreed 一個價錢比佢, 若佢願意咪ok. (記得白紙黑字寫清楚)

open ticket 一定貴好多.
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

男爵府

佢唔同我續, 因唔想湊bb責任太大喎 . 佢話agent同佢攪, 唔同我績約都可以唔返印尼, 佢話去一去大陸or Macau就得. 咁如果都係比錢, 隔過價後比最平的佢, 有無問題? 佢唔會之後追我架?
Betty媽咪 寫道:

你是咪同工人續約而佢唔返去? 我一向同工人agreed 一個價錢比佢, 若佢願意咪ok. (記得白紙黑字寫清楚)

男爵府

佢唔同我續, 因唔想湊bb責任太大喎 . 佢話agent同佢攪, 唔同我績約都可以唔返印尼, 佢話去一去大陸or Macau就得. 咁如果都係比錢, 隔過價後比最平的佢, 有無問題? 佢唔會之後追我架?
Betty媽咪 寫道:

子爵府

好媽媽勳章

之前好似有媽媽話, 如果工人不回印尼, 在港找新僱主, 你只需quote一張最平的機票, 就可以了, 因為法例無要求一定要直航及坐什麼航空公司

you can try this:
Royal Brunel (BI)

1 Adult: 1230.00 + taxes: 294.00 = 1524.00 HKD

check here

首頁

尾頁

跳至