嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

別墅

請問有無人去過馬鞍山富安"鄧柏生醫生"睇過, 覺得好唔好呀?

請問有無人去過馬鞍山富安"鄧柏生醫生"睇過, 覺得好唔好呀?
阿仔要返學啦大個仔啦!!

複式洋房

Re: 請問有無人去過馬鞍山富安"鄧柏生醫生"睇過, 覺得好唔好呀?

我bb (7 months) 睇過, 斷証一流, 勁!!!

但其他人話佢的藥太勁, 小朋友可能接受不到。for me, my bb don't need to have the medicine, so it is ok.

For consultation, he is very very good and accurate. If your baby is ok, he will ask you don't need to see him.
該用戶已被刪除

Re: 請問有無人去過馬鞍山富安"鄧柏生醫生"睇過, 覺得好唔好呀?

大宅

超多人睇,我同c6都係睇佢,睇一次已經好,但99&62話鄧醫生用藥重,所以啊b睇容立偉醫生。

別墅

我個b食左兩日藥已經好左.

我都有同感個醫生都幾串, 不過算啦最緊要係阿b好返就得啦.

阿仔要返學啦大個仔啦!!

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我住左富安好多年, 睇鄧柏生大, 佢既藥真係幾重下, 因為試過 D 藥散到我響街差點暈 & 心跳 & 一晚去了10次小便, 每次小小. 之後都好小睇, 因為怕自己受唔到.

但初初睇佢, 真係好好嫁, 係後來唔知點解會咁, 比 D 藥護士朋友睇, 佢話比較重. 可以唔洗咁重.

但無可厚非, 好多兒童睇佢, 但亦好多兒童要聞氣, 我當年眼見個個兒童要聞氣, 覺得好誇張, 點解咁多兒童氣管有事??

(個人立場)

民房

我個女都係睇佢,D藥都好好,每次都係聞氣,無開抗生素好快好噃,我全家都幫襯佢.每次3日藥,價錢公道.

伯爵府

2019新春慶豚圓

鄧柏生醫生ok架~我記得我讀緊書果陣(好細個)係睇佢架~因為湊我個ee係住富安既~你唔講起..我都唔記得左lu~

首頁

尾頁

跳至