嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

請問有冇媽咪係信亨訂奶粉呢 ?

如題
佢D奶粉有冇問題呢 ??

禁止訪問

Re: 請問有冇媽咪係信亨訂奶粉呢 ?

大宅

畀面勳章 環保接龍勳章

我尋日問信亨, 佢話卓悅係佢地姊妹公司, 卓悅D貨係佢地分過去, 因為所有船期係佢地知先, 仲話卓悅一定要一箱箱訂, 佢地就可以溝貨
盈盈262 寫道:
我有一次係花園街卓悅買森永,問個收銀姐姐,你地招投書有信亨,我問佢信亨係唔係你地分公司,佢答我以前係,而家已經唔係,不過信亨都係同佢地攞貨
以佢咁講,我覺得信得過,不過佢同卓悅價錢一樣,卓悅買好d

男爵府

請問信亨o係邊度黎架

洋房

Address : G/F , 73A Bute Street , Mong Kok , Kowloon
九龍旺角弼街73A(太子站 B2 出口) 地圖

電話:(852)23822588 傳真:(852)23822733
Email to us http://www.shhk.com.hk

洋房

有冇人打過去卓悅公司問?

民房

HI

我有個朋友可以幚你們訂日本奶粉(直接空運到港),而且是正板貨,至於價錢一定平過卓越,如有需要可以e-mail給我[email protected]

首頁

尾頁

跳至