論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

工人要離港一轉,但佢唔想番印尼,你地會同佢一齊出境,定叫同自己搞掂

唔想同埋阿b一齊同佢出境,有d煩,又要攞証件,又要時間
仲有係佢做o既野令我唔係好like佢,仲要同佢去玩喎....
如果去macau貴好多,係咪要比埋$$$佢去架

禁止訪問

Re: 工人要離港一轉,但佢唔想番印尼,你地會同佢一齊出境,定叫同自己搞掂

複式洋房

Re: 工人要離港一轉,但佢唔想番印尼,你地會同佢一齊出境,定叫同自己搞掂

印印mug都話唔識,又話驚,我試過同埋佢一起乘火車到深圳,逗留15分鐘就回來,我老公個朋友做入境處,佢話d職員知道印印要一年走一轉,佢唔理你留幾耐,不過你個印最緊要攞綠色個張ping書出入境,証明顧主係仲用佢.後來,我件印話有些agent會同佢地出入境,當然要收錢

別墅

angelonki

我個印印姐姐都是agent同一班要出境的印印姐姐一起去深圳一日遊,好像收$500一日,不過是個印印姐姐自己比錢去的,因為之前已經給了她機票錢返了印尼.

小b

禁止訪問

珍珠宮

我工人之前約埋2個差5多又係要出一出境既朋友, 星期日去左深圳1日遊, 都好易攪!

複式洋房

我個agent真係唔得閒理我呀,連印姐本passport都係佢自己去搞咋,side哂d時間,去一去無左半日
遲d又要去搞china visa,邊有咁多時間比佢出去咁多次,

另外,知唔知佢地去renew passport,第一次show up左,第2次去攞番時可唔可以叫人幫佢攞架,費時比佢走咁多次呀(我阿姐話佢要自己去攞先得)

複式洋房

我個印印係agent帶佢上大陸打個白鴿轉, 然後返黎

洋房

ALL,
請問, 如果印印死都唔返鄉下, 我地洗唔洗俾番機票錢佢呢?
申請普通証 ($210 ) 有效期幾耐 ?? 申請時, 有咩要特別注意?

伯爵府

如果叫agent帶佢去, 費用係僱主定係工人俾?

複式洋房

係工人俾, 我個印印同agent冇叫我比錢喎~

首頁

尾頁

跳至