跳至

首頁

尾頁

子爵府

請問有人曾搵過馮樹明醫生作產檢及接嗎?

我剛有BB,想係元朗睇醫生,請大家俾俾意見,謝!

大宅

Re: 請問有人曾搵過馮樹明醫生作產檢及接嗎?

我生兩個都係睇佢,後來因醫院排左期無搵佢, 你放心佢好詳細,又細心,有問必然答.佢以前係廣華的婦產科醫生.

禁止訪問

大宅

我產檢同接生都係搵佢嫁,佢好細心同專業,你可以放心睇佢呀

洋房

佢幾好,我產檢都睇佢,幾詳細,放心

大宅

好媽媽勳章

我產檢都睇佢,幾詳細,放心

男爵府

好媽媽勳章

ME TOO~

siu-yin 寫道:
我個人也覺得馮醫生相當唔錯, 佢幫我接生的, 手勢非常好, 令我覺得生BB一D都唔駛驚

子爵府

siu-yin ,mormorchan:

唔該晒,咁我想問你地係咪係仁安生呀?
係幾多年前生呀?
我家姐上年九月係仁安生,搵袁靄珊接,住四日三夜,
共用咗成三萬呀,佢係自己生,我覺得都幾貴下.
唔知你地當年由馮醫生接自然生用咗幾錢呢!
唔好意思,問題多多添!

禁止訪問

洋房

我大 b 5歲, 細 b 2歲, 都是在仁安及熊醫生接生.

大 b 是迫切情況下開刀 ($39,000), 而 細 b 在有計劃下開刀 ($33,000).

複式洋房

他幾nice架,又細心,好好人,生完之後我同bb病果陣都會塭番佢,如果有機會生第2個,我都會去做產檢

別墅

我好buy佢架。我第二胎和第三胎也是找他做產檢和接生的。 我係仁安順產的,生完之後個傷口一啲都唔痛,仲聯得好靚添 第一胎係政府生,個傷口痛足一個月。仲要聯到一層層 。佢真係超細心架。
第二胎 04 年生 join package ($21000)
第三胎 剛剛生了2個月(二人房) join package+BB 做了小手術 ($37000) ...醫生其實收4人房 ($8000)/2人房加多1.5%再加package 價錢

有唔明的話,歡迎再問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

ballballmum

我剛有了bb約9wk, 都係睇馮醫生,但仍未決定在屯門醫院生或是在私家醫院生,但我想問什麼是 join package?

Thank you!

複式洋房

馮醫生幾好啊, 同埋收費都公道. :lol:

首頁

尾頁

跳至