跳至

首頁

尾頁

大宅

我今日o係會所度見到個bb仔好可憐呀...

今日帶朗朗落會所玩,見到幾個菲傭姐姐圍埋傾計,突然間其中一個賓賓除左佢帶黎個bb仔(約歲半至兩歲)條褲,露出左個何b仔,仲用手指"lin"下"lin"下條何b仔,磯li姑lu咁同其仔幾個賓賓討論條何b仔,好似話緊bb條o者o者乜乜咁!!!!

雖然唔係搞左好耐,半分鐘度,雖然bb仔仲細個可能未識羞,但係....當眾咁對個bb都實在係太過份喇!!

別墅

Re: 我今日o係會所度見到個bb仔好可憐呀...

Agree. 太過份喇 !!!

大宅

真係唔放心俾 d 工人 take care 自己個 bb.... :evil: :evil:

男爵府

好過份呀!!!

大宅

2019勳章

好差勁ar!個bun bun
如果係我, 我一定走去問佢做咩事.....跟住可能比人圍.....
ricebb 寫道:
好過份呀!!!

男爵府

好擔心, 好擔心, 好擔心

大宅

太過份喇!
始終交俾外人照顧bb都係擔心

諾行諾希的網誌  http://hk.myblog.yahoo.com/lorenlam822兒女是耶和華所賜的產業;所懷的胎是他所給的賞賜。(詩 127:3)

子爵府

哎...呢個係在職媽媽既遺憾呀...
d工人真係咩都做得出gar

別墅

好可憐呀

複式洋房

好變態呀! 個B大個會唔會有陰影架

可唔可以同會所d人講, 等佢哋通知個主人呀? 佢哋可能查到邊個單位......

大宅

我當時都嚇一跳兼呆一呆,都唔識反應,諗返轉頭我諗我都係唔敢出聲,因為當時佢地有成5,6個人,但最少要認住個賓賓同個bb,有時d家長o係週末有機會出現架嘛,到時可以報寸!.....但我已經唔記得左佢地個樣....

同d staff講冇用架,我淨係不停地投訴d姐姐個個唔著襪踩入去bb玩既地方(貼左notice規定大人要著架嘛),d staff都搞唔掂班姐姐呀!!

會所d小朋友多數都由工人姐姐帶黎,佢地成日都淨係掛住傾計或者傾電話,d小朋友成日做d危險動作都冇人理,有次有個o靚妹用支marker畫自己個咀,佢個姐姐都唔知添呀...!

諗落quit左份工都值得既...

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

嘩!!真係好過份喎!

希望我個新bun bun唔會咁對我個bb啦!!

男爵府

好變態呀
俾我會即刻用手提拍低佢
跟住寫封信去club house度圖文並茂投訴
講明如d staff 再不留意有案件重演的話
會send 去media 投訴版度complain佢地虐兒

首頁

尾頁

跳至