跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇媽咪知邊到有九分褲買呀??

好想買呀,有冇人知呢??
~I Love U~

伯爵府

2019勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: 有冇媽咪知邊到有九分褲買呀??

合益二摟&千色四樓買鴨仔果間都有.
但我會選千色,因差唔多價錢.

大宅

大人著個d wo....黑色個D......
~I Love U~

伯爵府

2019勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

大人著果 d 嗎 ?
如係的話 , 咁大穚入面有

大宅

唔好意思, 八卦吓, 咩叫九分褲呀?

大宅

好難講,九分褲...........係7分褲既長D,去到腳眼個到,其實同平時d褲好似,不過佢就黑色,貼身,棉質,配d長身衣服好好睇....

大橋會有呀??明天去睇下先...thx!!
有冇媽咪有著 ga??
~I Love U~

伯爵府

Mandy1021 寫道:
好難講,九分褲...........係7分褲既長D,去到腳眼個到,其實同平時d褲好似,不過佢就黑色,貼身,棉質,配d長身衣服好好睇....

大橋會有呀??明天去睇下先...thx!!
有冇媽咪有著 ga??

你去大穚近豬肉檔門口位 , 有間寫住買大肚衫/褲果間.
佢單車褲 , 跳舞褲 .........乜都有.

琥珀宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

康樂路中銀斜對面都有 (即 hsbc 果邊馬路)

大宅

我今日終於買到,去左合益買,好平,不過返屋企試完又好似唔好睇,都係7分好睇D..........
~I Love U~

首頁

尾頁

跳至