親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福 . 入嚟傾下啦

有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福農莊 . 入嚟傾下啦,你地會係邊度訂酒店, 車票, 門票呢?不如報下料,大家可以格下價呀

男爵府

Re: 有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福 . 入嚟傾下啦

我打算13/7去歡樂世界,馬戲,動物園,但我問過好多間都未出價錢.

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福 . 入嚟傾下啦

蔚晴 寫道:
我打算13/7去歡樂世界,馬戲,動物園,但我問過好多間都未出價錢.

唔跟團的自助遊,我攪左一個8月5-6號,你地可以join埋一齊參加啊!~

詳情

男爵府

maggielau0705,
唔好意思呀!我地plan左13/7去而且攞哂假.

大宅

你問左邊幾間呀,我問過都出晒價錢啦,你再打去問下吧!!

蔚晴 寫道:

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

我報左7月1號去長隆歡樂世界呀...2日1夜..
向中旅社度報名呀...3大1細(2歲半)--->$2399
雖然我在線,但可能行開左

大宅

我都報咗長隆套票,星期日入住,3日2夜,家庭4人房,包2張門票(機動遊戲或馬戲或動物園),每住一晚房送2張,2大1小自助早餐. 價錢:人民幣1,588一晚.優惠期至6月30日
詳情請按

開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

男爵府

fionlai60,
我問左永東,油麻地,中旅,都未出價錢! :-(

男爵府

-joejoelam 寫道:
我都報咗長隆套票,星期日入住,3日2夜,家庭4人房,包2張門票(機動遊戲或馬戲或動物園),每住一晚房送2張,2大1小自助早餐. 價錢:人民幣1,588一晚.優惠期至6月30日
詳情請按

最衰7月已經冇左呢個優惠!

大宅

我問過永東,中旅,都出左.
永東我打34126600

大宅

yinmelody,

請問你係報團定package?三大一細佔幾多間房?

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fionlai60 寫道:
我問過永東,中旅,都出左.
永東我打34126600

永東個價出到7月中咋~~~ 我諗住8月去佢都未比到資料我!!

男爵府

fionlai60,
我剛打去永東&中旅問過都未出價錢,最多都係出到12/7. :-(

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

Yatyat 寫道:
yinmelody,

請問你係報團定package?三大一細佔幾多間房?

我跟團呀..應該就係佔一間房有2張雙人床果隻囉
我報之前同佢講明..4個人要一間房架
雖然我在線,但可能行開左

大宅

Dear all
我在中旅Book了7月6-8日
2大一小,座船上,一間雙人房兩晚,兩日三位早餐
歡樂世界,大馬戲, 動物園,2大一小
三種入場券
共要$3500

中旅講:12日後會加價

公爵府

牛年勳章

究竟BOOK PACKAGE, 配邊款入場卷抵D呢? 然後散買其他入場卷

id00288 寫道:
Dear all
我在中旅Book了7月6-8日
2大一小,座船上,一間雙人房兩晚,兩日三位早餐
歡樂世界,大馬戲, 動物園,2大一小
三種入場券
共要$3500

中旅講:12日後會加價

大宅

我岩岩打過去問.我諗住7月29日去,原來佢比左7月9日的價錢我,激死!!
蔚晴 寫道:
fionlai60,
我剛打去永東&中旅問過都未出價錢,最多都係出到12/7. :-(

男爵府

我岩岩打過去問.我諗住7月29日去,原來佢比左7月9日的價錢我,激死!!
[quote]
蔚晴 寫道:
fionlai60,
[/quote]
我已經日日都打去問,好驚BOOK唔到呀!因為全家人都請哂假,唔知D人會唔會認得我把聲呢!

珍珠宮

好媽媽勳章

蔚晴 寫道:
[quote]
[quote]
蔚晴 寫道:
fionlai60,
[/quote]
我已經日日都打去問,好驚BOOK唔到呀!因為全家人都請哂假,唔知D人會唔會認得我把聲呢!
[/quote]
我識人個間已經出左, 不過佢地係直接賣比旅行社的,你想訂可以搵我,你幾人,要包d咩入場?因為個個入場景點的套票不同價格的,有住長隆酒店,響白虎餐廳食自助早餐,你要資料就pm我啦!~不過記得比埋幾大幾細,小朋友幾歲,同埋尼間package 係只有坐直航船的,沒有坐車的.

男爵府

Hi Maggielau0705,

可唔可以幫我問吓 2大1小 x 三個Family 1/7 (In), 2/7 (Out) 長隆Hotel + 船飛 + 一晚Hotel自助晚餐價錢呀!

Thank you!!

maggielau0705 寫道:
[quote]
蔚晴 寫道:
[quote]
[quote]
蔚晴 寫道:
fionlai60,
[/quote]
[/quote]
我識人個間已經出左, 不過佢地係直接賣比旅行社的,你想訂可以搵我,你幾人,要包d咩入場?因為個個入場景點的套票不同價格的,有住長隆酒店,響白虎餐廳食自助早餐,你要資料就pm我啦!~不過記得比埋幾大幾細,小朋友幾歲,同埋尼間package 係只有坐直航船的,沒有坐車的.[/quote]

首頁

尾頁

跳至