親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

好媽媽勳章

Re: 有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福 . 入嚟傾下啦

smalldawn 寫道:
maggielau0705,

可否代問21-23 july (Sun -Thu ) 兩晚長隆酒店、來回船票、水上世界、歡樂世界及晚間馬戲表演? 人數是6大1小包(一個家庭是2大1小)

唔該晒

21-23/july 是星期六日黎渦!~是否尼個日子?

大宅

Re: 有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福 . 入嚟傾下啦

YuYuMother
夜市我諗住行係祈福酒店附近有個地方叫市橋,有食店同商店,我未去過,是聽人講幾多野行的,

himbb:
直通bus由HK去到祈福約1小時45分鐘,我都是問永東bus的

複式洋房

我今個長週末去
四日三夜
自己book祈福兩房屋
未諗行程
可能去:
1. 搭地鉄去廣洲
2. 大夫山公園
3. 市橋食嘢
4. 長隆水上樂園(呢個係新開, 有無媽咪去過呢)
5. 祈福內游水, dum骨, 行下...

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

fionlai60,

我剛剛book左BK媽咪介紹既祈福渡假屋/別墅, 都幾底, 租兩晚都唔駛$1000, 夠哂我地成家住. 另外自己買直通車票上去, 底好多~~~

民房

dear maggie,

可否代問 25-27/8 ( 六 , 曰 ) 兩晚祈褔酒店( 3間雙人房) , 水上世界、歡樂世界, 野生動物世界及晚間馬戲表演, 人數是:

大人 : 8人
小童 : 1人 ( 3.5 歲 ) , 1人( 2歲), 1人 (9 歲) ,

如不要船費, 價錢是多少?

thank you

民房

可否代問 25-27/8 ( 六 , 曰 ) 兩晚祈褔酒店( 3間雙人房) , 水上世界、歡樂世界, 野生動物世界及晚間馬戲表演, 人數是:

小童 : 1人 ( 3.5 歲 ) , 1人( 2歲), 1人 (9 歲) ,

thank you

民房

yuyu mother,

請問你在那處book, 那個日子出發, 我都問個BK媽咪介紹既祈福渡假屋/別墅, 打算 25-27/8 book 兩晚, 但 25/8 無位, 26/8 之後才有, 但價錢要 $900 1晚, 可否pm 我你在那處book, thank you,

水晶宮

nronnang,

我book8月暑假. 我諗你係book3-4房既別墅, 所以貴d. 我book0個間係2房apartment, $420一晚, 我 book 2晚, total $840. 我估我同你book係同一間......我PM比你.

大宅

YuYuMother, 我地都諗緊7月去, 可唔可以pm 渡假屋資料比我ar? 我地以前住過一間, 高層d冷氣同水都唔多掂
晴晴媽媽

水晶宮

晴晴_媽媽 寫道:
YuYuMother, 我地都諗緊7月去, 可唔可以pm 渡假屋資料比我ar? 我地以前住過一間, 高層d冷氣同水都唔多掂

Check PM pls. :-P

民房

yuyumother,

請問是否己pm, 仍末收到, 請再pm, thank you!

大宅

YuYuMother,
Can you please PM me also, thanks

珍珠宮

好媽媽勳章

nronnang 寫道:

thank you

sorry,我識尼間沒有祈褔酒店訂的.
你們要的祈褔租渡假屋資料,去尼個網睇,入面有介紹的,好平!

水晶宮

nronnang 寫道:
yuyumother,

請問是否己pm, 仍末收到, 請再pm, thank you!

sorry, 剛剛已send, 你再check下.

水晶宮

simsim 寫道:
YuYuMother,
Can you please PM me also, thanks

sent already. Pls check.

複式洋房

Re: 有無人暑假會去長隆歡樂世界/長隆馬戲 / 祈福 . 入

你地覺得帶住個兩歲小朋友上祈福,撘直通巴,直通火車,還是拾船最好呢? 另外,落車/船再撘的士過去,貴嗎?

大宅

YuYuMother,

Can you PM me also, thanks

男爵府

奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

男爵府

請問長隆歡樂世界 比小朋友玩果處係 唔係室內嫁, 因為呢個星期尾怕落雨, 諗緊去唔去呀.

同埋馬戲e+門票係$70人仔 定係$120人仔呀?
奇蹟只會發生在永不放棄的人身上~~ 8-)

公爵府

牛年勳章

小艾比,

是室內的, 叫哈比王國呀!

同埋馬戲e+門票係$70人仔(小朋友) 而$120人仔(大人).

如果在中旅社買定馬戲門票, 大人105, 小朋友70, 收HKD

首頁

尾頁

跳至