自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問邊到有茶樹油賣?

最好可以入口的. 謝謝.

大宅

Re: 請問邊到有茶樹油賣?

try body shop

男爵府

Sales 姐姐話唔可以入口.

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

body shop

禁止訪問

洋房

係咪搽暗蒼架?

男爵府

國貨公司見過

男爵府

FonFonMa,

用黎搽口腔. 99有口腔問題, 搽Manuka honey就好轉. 但99又有糖尿病, 所以想試下茶樹油.

潮流媽咪,
Thanks very much. 得閑去look look.

男爵府

你試下Thursady Plantation那個牌子, 澳洲出的. 我係watson見過有得賣, 而我自己係singapore買回來的, 好似話網上也可從澳洲訂回來, 我個人覺得比body shop的好用和pure一些.

洋房

Dear Bbrma

Thank you very much for your info!
Do you know whether it is useful for 飛滋? My mom always has this problem in the mouth.
Many many thanks!

bbrma 寫道:
FonFonMa,

用黎搽口腔. 99有口腔問題, 搽Manuka honey就好轉. 但99又有糖尿病, 所以想試下茶樹油.

潮流媽咪,
Thanks very much. 得閑去look look.

珍珠宮

畀面勳章

Kenalog in Orabase
Triamcinolone Acetomide in Dental Paste
每支5G
售價$33-$38
但要問下糖尿病人是否合用

男爵府

FonFonMa,

Do you means Manuka honey? Yes, it works for both 飛滋 and 牙周病. I bought 20+ for 99. 99 said it works and tastes much better than other 藥膏. Unfortunately, 99有糖尿病. I don't want her to take too much honey.

dincat,

Thanks very much. I will have a look.

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

body shop

首頁

尾頁

跳至