跳至
[2008年] 忽然大個仔

首頁

尾頁

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

忽然大個仔

今日睇左余啟文. 令到我一臉茫然, 一頭霧水
2007-05-28 劉醫生話 豆豆B 6wk1d
2007-06-11 廣華話 豆豆B 7wk6d
2007-06-12 今日, 余醫生話 9wk 4d
無啦啦個預產期忽然符合我個last m 期( April 2 )
究竟邊個岩?我又要改威院 oscar 早d .. 但我諗無位了 :-(

複式洋房

Re: 忽然大個仔

都好頭痕wow。
如果威院改唔到期,你會點架?

別墅

豆豆B媽 寫道:
無啦啦個預產期忽然符合我個last m 期( April 2 )
究竟邊個岩?我又要改威院 oscar 早d .. 但我諗無位了 :-(

如果預產期改咗, 威院個邊應該係點都會比個期你...我上星期都打去改過...佢地都話好full, 但係佢都抽到個時間比我改, 所以唔洗太擔心

男爵府

認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 爸B勳章 BK Milk勳章

無都無計, 唯有私家驗羅
都無得怪人, 改遲就話可能有位, 改早. 就真係...
:-(

男爵府

YEAH ~~岩岩book 到加價前一日呀

男爵府

好媽媽勳章

豆豆b媽~

我同你相反
我上星期五睇余啟文,
佢話我個b比週期細左12日
要改遲預產期,
我下星期再去第二個醫生到照多次
睇下係米真係要改,
要改就煩,oscar又係要改

男爵府

心滿意足 寫道:
豆豆b媽~

我同你相反
我上星期五睇余啟文,
佢話我個b比週期細左12日
要改遲預產期,
我下星期再去第二個醫生到照多次
睇下係米真係要改,
要改就煩,oscar又係要改

究竟家下個預產期係唔係準準地架啦?

大宅

Hi 豆豆B媽,

劉醫生...Not sure..but is it too early?
廣華...Count from LMP
余醫生...most probably predict from the size of fertus...

So, baby's development is very good.

豆豆B媽 寫道:

男爵府

15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

查實我連正式預產期都未有,如果用LMP就係1月28日

雖然我已經睇

男爵府

廣華...Count from LMP <--- 唔係呀. 係用陰超照完再踱架.

男爵府

好媽媽勳章

豆豆B媽 寫道:
廣華...Count from LMP <--- 唔係呀. 係用陰超照完再踱架.

豆豆b媽~

咁你11/6同12/6兩日照都相差好大喎
兩日照到bb size幾多cm呀?

男爵府

心滿意足 寫道:
[quote]
豆豆B媽 寫道:

豆豆b媽~

兩日照到bb size幾多cm呀?[/quote]

廣華無話個size 我聽呀. 我懷疑我聽錯, or 佢講錯?
12/6 就照到2.74cm

算啦. 我當呢個9wk4d 係岩既. 哈哈.. :-P

男爵府

心滿意足 寫道:
[quote]
豆豆B媽 寫道:

豆豆b媽~

兩日照到bb size幾多cm呀?[/quote]

廣華無話個size 我聽呀. 我懷疑我聽錯, or 佢講錯?
12/6 就照到2.74cm

算啦. 我當呢個9wk4d 係岩既. 哈哈.. :-P

首頁

尾頁

跳至