跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

易發易發...2828....2月8日....

kittykid, kitty1207, irenebbb and xo-cat : 我地幾個仔仔女女都係同年同月同日出世架..不如大家見見面...我之前比了sms and email大家架....你地有冇收到呀...

有冇好提議去邊???

別墅

Re: 易發易發...2828....2月8日....

我個仔都係 2 月 8 日的, 一齊出黎見面丫.

大宅

waterloo 寫道:
我個仔都係 2 月 8 日的, 一齊出黎見面丫.[/quote]

Waterloo : 好呀....你pm比你email address & Phone no. 我呀.....

大宅

十仔,

頭先 未上 bk 前, check mail, 俾你嚇左一跳 仲以為係咩投資公司的 mail 添 一起見話係十仔, 都忍唔住笑呀

我諗我哋要睇下大家住係邊區, 同埋諗住幾時出黎呀??

[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

celia : 易發會係咪好好聽呢???

不如我地講下大家想係邊區方便D呀...

十仔 : 我就住紅磡, 工作地點係奧海城....你地呢??

別墅

我住馬鞍山 ,火車沿湶就方便 d.

大宅

我住&返工都係屯門呀
不如我哋8月8日啦, (要攞 AL 添) 同BB慶祝6個月大
[url=http://www.baby-gaga.com/][/img]寶寶,願你身體健康,心靈快樂,向美麗前景踏出信心的步伐.</b>

大宅

易發易發,好聽呀,我就去邊都ok嘅,但係咪會帶埋老公呀,我一個人帶唔到bb出嚟呀,好呢"hei",如果我一個人帶bb出街唔帶老公,佢實坐係屋企喊呀。haha :lol: :lol:

禁止訪問

大宅

當然可以帶老公啦....我地打算早D出來見見面先呀....我提議不如係尖沙咀或旺角新世紀, 搵日出來High Tea呀....

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我又想去...
我預產期都係2月8日架

大宅

我去邊都無所謂,就返大家啦。

大宅

雪bb : 歡迎呀....近日天氣唔多正常, 待好少少就出來啦...我會密切留意天氣報告....

我好期待見大家+BB......

大宅

呵....好開心, 同埋好期待, 大家BB都係"易發", 梗係要聚下啦!

我住荃灣, 番工係尖沙咀海港城, 基本上地鐵沿線都OK. 我都會叫埋老公出來, 因為我一個人搞唔掂, 嘻....

十仔, 我CHECK左你既EMAIL, 都REPLY左你地啦, 地點決定左再CONTACT啦. SEE U!

大宅

十仔,
我都send咗email比你,你收唔收到呀? 我住荔枝角,所以地鐵沿線都方便呀.  不過最好安排星期日啦,我有時sat要返full day 呀.

kittykid,
好啱喎,我喺星光行返工,得閒可以約埋食晏tim 

別墅

哈!我預產期都係2月8日喎!
不過小B早左兩日出黎lu!

別墅

最好係 weekend 啦, 如果 weekdays 就要請假, 同埋老公黎唔到了. 如果係地鐵沿線的商場都 ok 的, 因為由出門口都唔怕落雨.

我個仔尋日去完健康院做四個月的檢查了, 你地去左未呀 ? 我個仔尋日 16 磅 lu, 好肥呢, 你地個 bb 呢 ?

別墅

我小B都係尋日去左健康院做四個月的檢查,都有15.8磅,同你仔仔差唔多呀!

大宅

我阿仔都16磅..但好似唔夠大隻呀...

大宅

我個b仲未去健康院,之前厭奶,上個月14lbs都無,希望今次重得好啲啦。
十仔:
係呀,sunday最好,不過sunday我要1.00之後呀。

首頁
12345...15

尾頁

跳至