跳至

首頁

尾頁

民房

日本嬰兒奶粉!!

hello!!

各位澳門媽咪,有無興趣訂日本奶粉呢,如想知有關詳情請pm給我.

hase

大宅

Re: 日本嬰兒奶粉!!

係邊到訂呀,幾錢罐
而家好似卓x都有得賣喎,仲平d tim

大宅

大宅

大宅

Hi,
我現在係hk訂, 你有咩好介紹, 我b仔食森永, how much?PM 唔到比你wor.....

大宅

cocoWong 寫道:
係邊到訂呀,幾錢罐
而家好似卓x都有得賣喎,仲平d tim

我上星期去卓悅問過呀,佢話而家斷晒市,靜得和光堂買炸,果日去睇兩罐裝,送濕紙巾先係三百幾蚊,但唔知會唔會再斷市,所以都考慮緊比唔比亞B食日本奶粉,係呢,你地亞B食開邊隻日本奶粉架,食左覺得如何,比d意見我呀,Thanks..

大宅

我個女食森永大仔羅,卓X又缺貨呀,咁有無得訂呀
我覺得OK呀,佢都好LIKE食

大宅

我個女食森永大仔羅,卓X又缺貨呀,咁有無得訂呀
我覺得OK呀,佢都好LIKE食

我睇左好多媽媽都係比森永BB食,話食左d便便都ok,我都係諗住比呢隻架,但卓悅個女仔話冇得訂住喎,佢話有個媽媽之前訂左一個月都冇貨,所以我都担 心,如果比亞B食食下冇貨點算好呢???隨左係卓悅訂,澳門仲有邊到有得買架????

別墅

hi le829,
呢到好多mami都係東西貿x訂, 可能比卓x貴d, 不過未聽過佢地話無貨, 間唔中佢地會一齊訂, 運費便d, 你可以睇睇,
我個女食得唔多, 成半年有多先食一箱, 我就係reon訂, 去開hk臨走前叫佢送去碼頭, 比東西便.

大宅

Felizkitty 寫道:
hi le829,
呢到好多mami都係東西貿x訂, 可能比卓x貴d, 不過未聽過佢地話無貨, 間唔中佢地會一齊訂, 運費便d, 你可以睇睇,
我個女食得唔多, 成半年有多先食一箱, 我就係reon訂, 去開hk臨走前叫佢送去碼頭, 比東西便.

唔該晒呀,等我亞B出世之後試下邊隻岩佢先,到時再問下有冇媽媽同我一齊訂先 ,如果係reon訂要點的手續呀

別墅

Le829,
不如你試下餵人奶先啦, 始終都係母乳最好, 無論大人同bb都好.

大宅

Le829,
係呀我都係係東x訂,吾會無貨嘅,不過貴dd,同埋前一排我經過鏡湖果面有間賣bb野嘅舖頭都見有日本奶粉,不過吾知幾錢

大宅

Le829,
不如你試下餵人奶先啦, 始終都係母乳最好, 無論大人同bb都好.

其實我都好想餵人奶呀,但我又要返工,坐完月之後BB就要跟嫲嫲訓,到時要餵要一早起身由(乙水)仔返過澳門餵,而且,我成日要係出邊食飯,因為我問過餵人奶要介口,我驚d奶奶唔夠營養

大宅

Le829,
係呀我都係係東x訂,吾會無貨嘅,不過貴dd,同埋前一排我經過鏡湖果面有間賣bb野嘅舖頭都見有日本奶粉,不過吾知幾錢

係呀,鏡湖對面果個野有呀,等我聽日去聽講座順便問下價先

別墅

幫我睇下有無雪印大仔同埋幾$, thanks

Le829 寫道:
係呀,鏡湖對面果個野有呀,等我聽日去聽講座順便問下價先

別墅

甘你就餵到返工lor, 初乳對bb最好, 唔好浪費呀, 之後你如果想繼續, 可以租/買奶pump, 返工前save定冰奶, 有需要比其他幫你餵, 唔夠先加奶粉.

Le829 寫道:
其實我都好想餵人奶呀,但我又要返工,坐完月之後BB就要跟嫲嫲訓,到時要餵要一早起身由(乙水)仔返過澳門餵,而且,我成日要係出邊食飯,因為我問過餵人奶要介口,我驚d奶奶唔夠營養

大宅

[quote]
幫我睇下有無雪印大仔同埋幾$, thanks

[quote]
ok,等我寫底先,原來我記錯左,係後日先去聽講座,後日先覆你呀
cocowong我想問下鏡湖對面果間係咪個招牌有個大奶樽果間呀,定係對面d藥房裡面呀???

大宅

我係bb-boom訂開, 森永細仔$191一罐,仲有無邊度仲平d?

民房

HELLO!!

係BABYZONE 買森永細仔:1,392一箱($174一罐),如係香港港澳碼頭交收,不須付運費.

亦可瀏覽:www.hkbabyzone.com

From
HASE

大宅

[quote]
甘你就餵到返工lor, 初乳對bb最好, 唔好浪費呀, 之後你如果想繼續, 可以租/買奶pump, 返工前save定冰奶, 有需要比其他幫你餵, 唔夠先加奶粉.

[quote]
我都諗住餵到返工,如果奶奶冇意見,我希望可以save定d奶,如果唔得就加奶粉比 bb食

首頁

尾頁

跳至