夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

老公同我講同事約佢去玩

佢D同事未結婚,未有細路,可以去呢度去,個度去!佢話好多時推人,佢地又有D笑我c6,我c6返黎同我講,其實我知佢好想去,又怕我唔鍾意,想暗示我聽!我話不如我地輪住去玩啦!我係屋企湊女都好悶!佢又唔高興!自私鬼!我又無理由比佢食住,佢可以去玩我又唔可以,我c6係セ心態?定還事我估錯佢意思?

男爵府

Re: 老公同我講同事約佢去玩

你比d 私人空間佢囉,一次半次之嘛~

子爵府

一次半次不嬲都有,問題係佢係想去多D!而我又無得去,將個問題不了了知!
三十歲男人 寫道:
你比d 私人空間佢囉,一次半次之嘛~

男爵府

咁樣你條線又好似太鬆了,由得個問題不了了知....佢唔高興你就發佢爛渣,叫佢次次帶埋囡囡出去浦,等佢試下無癮滋味!

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

三十歲男人 寫道:
咁樣你條線又好似太鬆了,由得個問題不了了知....佢唔高興你就發佢爛渣,叫佢次次帶埋囡囡出去浦,等佢試下無癮滋味!
叫佢帶埋囡囡出去浦,我估佢寧願唔去浦喇 :mrgreen:
願我會查火箭 帶你到天空去 在太空中兩人住 活到一千歲 都一般心醉 有你在身邊多樂趣

別墅

我老公都係咁....佢d同事又係成日搵佢出去玩...
我自從囡囡出世之後都冇同d fd去街啦....
日日屈係屋企到真係好悶...
不過我老公都會問我比唔比佢去.....我唔比佢就唔去...

子爵府

我老公都係一時時問我炸!
芷晴b* 寫道:
我老公都係咁....佢d同事又係成日搵佢出去玩...
我自從囡囡出世之後都冇同d fd去街啦....
日日屈係屋企到真係好悶...
不過我老公都會問我比唔比佢去.....我唔比佢就唔去...

子爵府

好媽媽勳章

其實我老公都係...佢以前唔係咁...自從搬左呢到...識左一班放狗既人...個班人成日叫我老公去邊去邊...好似有次叫佢返大陸揼骨...我知道老公好想去...所以比佢去...點知呢個月又叫佢返去...佢地有d結左婚...有d未結婚...就算結左婚都無小朋友...佢地搵到錢係佢地既事...佢地鍾意去邊就去邊...但係佢地又唔諗下...人地結左婚...有小朋友...搵錢又唔多...你估養一個小朋友好易...所以我唔係好鍾意佢地...有次我老公同我講...佢地聽到老公既電話響...就話老婆吹佢返屋企...其實我打比我老公...係講其他野...都唔明d人覺得講呢d野覺得好好笑咩...不過我知道有陣時老公都想同班朋友出街玩...所以有陣時我都有比佢去...

[url=http://lilypie.com][img]

子爵府

我c6 D同事,成日返大6叫雞揼骨,又落D fing 頭,成班麻甩仔都年過30,有D又叫雞叫到娶左做老婆,有D正經既同事佢又唔埋堆,專係埋D 衰既!佢要去玩管都管唔到,我夠想去玩啦!帶住阿女可以去得邊?我D朋友約我去旅行,叫我放底個女比c6,我都拒絕左啦!你估我又冇比人笑怕老公咩!自私鬼
onon1022 寫道:
其實我老公都係...佢以前唔係咁...自從搬左呢到...識左一班放狗既人...個班人成日叫我老公去邊去邊...好似有次叫佢返大陸揼骨...我知道老公好想去...所以比佢去...點知呢個月又叫佢返去...佢地有d結左婚...有d未結婚...就算結左婚都無小朋友...佢地搵到錢係佢地既事...佢地鍾意去邊就去邊...但係佢地又唔諗下...人地結左婚...有小朋友...搵錢又唔多...你估養一個小朋友好易...所以我唔係好鍾意佢地...有次我老公同我講...佢地聽到老公既電話響...就話老婆吹佢返屋企...其實我打比我老公...係講其他野...都唔明d人覺得講呢d野覺得好好笑咩...不過我知道有陣時老公都想同班朋友出街玩...所以有陣時我都有比佢去...

子爵府

我c6 D同事,成日返大6叫雞揼骨,又落D fing 頭,成班麻甩仔都年過30,有D又叫雞叫到娶左做老婆,有D正經既同事佢又唔埋堆,專係埋D 衰既!佢要去玩管都管唔到,我夠想去玩啦!帶住阿女可以去得邊?我D朋友約我去旅行,叫我放底個女比c6,我都拒絕左啦!你估我又冇比人笑怕老公咩!自私鬼
onon1022 寫道:

首頁

尾頁

跳至
熱門主題
難題 ... 2 3 4