美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人係响”朗豪坊”做激光矯視?

有冇人係响”朗豪坊”做激光矯視?
請問係邊位e生做呢?
做完之後有冇咩後遺症發生呢?
因為我都好想做, 但就非常之15/16, 請問各位可否比d意見呢?

男爵府

Re: 有冇人係响”朗豪坊”做激光矯視?

5月22日做,莊志強e生做,冇後遺症發生直到而家

大宅

catmilkw,
有咩要考慮呀?人人都適合做?
catmilkw 寫道:

民房

Re: 有冇人係

hi sslok,

我昨日先做完,上午10:30檢眼,下午4:30做手術,好ok 呀!
我係同我朋友去,不過佢上午check 完隻眼之後,因角膜厚到差太遠關係..............!所以不可做手術*Z*
今日起身時感覺好正,你快D考慮做la!我係

大宅

tongtong212,
請問咩係:"手術*Z*"?

大宅

其實我都想做,但又係驚有後遺症,我見有其他 topic 真係有人有後遺症,所以心大心細.....

大宅

我都想做呀, 我見之前有個post話 $9800咋,
係咪真係咁平, 我問過其他要2萬-2萬4 wor,
呢個係咪要切割個種(最新)ga?

大宅

me too! any one can help?

B二姑媽 寫道:
其實我都想做,但又係驚有後遺症,我見有其他 topic 真係有人有後遺症,所以心大心細.....

民房

我6月12日做左,依家都係so far so good啦
我係袁醫生做, 佢真係勁好人, 做完之後佢都話我好成功,
6月13日覆診, 佢話我個傷口埋得好好.

前日俾老公撞到隻左眼, 今日去見佢, 佢都好有心機同我解釋番點樣保護隻眼.

放心去做啦, 一個字"正"

民房

我諗我有見過您, 我6月13日覆診果陣聽到2個女仔話有個唔做得, 我think係您

我同我老公坐係門口果2張椅度瞓覺,
唔知您見唔見到我呢
[quote]
tongtong212 寫道:
hi sslok,

我昨日先做完,上午10:30檢眼,下午4:30做手術,好ok 呀!
我係同我朋友去,不過佢上午check 完隻眼之後,因角膜厚到差太遠關係..............!所以不可做手術*Z*
今日起身時感覺好正,你快D考慮做la!我係

別墅

我有兩個同事係呢到做左,效果都好好,佢地係莊志強醫生做既,我就約左下星期一做,有冇人都約左同一日?
我今日陪個朋友聽講座,自己順便聽多次,點知等了好耐都未開始,明明話莊醫生講,臨時又轉了醫生,佢地話無辦法,因為莊醫生實在好多大手術要做.不過好彩我朋友之前係打去莊醫生自己診所約,所以診所安排我地聽完talk之後都有再見返莊醫生,莊醫生有幫我個朋友睇下.仲好細心,不過我friend要再下一個星期先去做,邊位約左coming Monday請告之. 見下傾下會壯下胆 ,我有d緊張.

別墅

catmilkw 寫道:

請問張醫生紙係咪lasikplus,定係莊醫生診所出的呢?我同事問莊醫生,佢用自己診所醫生紙.想知道如果唔主動問,會唔會都係莊醫生診所出呢,如果係就費事開口 :lol:

民房

venusian,
我都想做,係咪真係咁平,
but why 其他要2萬,係咪最新?
please pm me, thanks

venusian 寫道:
我6月12日做左,依家都係so far so good啦
我係袁醫生做, 佢真係勁好人, 做完之後佢都話我好成功,
6月13日覆診, 佢話我個傷口埋得好好.

前日俾老公撞到隻左眼, 今日去見佢, 佢都好有心機同我解釋番點樣保護隻眼.

放心去做啦, 一個字"正"

民房

我PM左您啦

別墅

我都想同我mummy一齊做

請問邊位醫生好呢 莊醫生 ? 袁醫生 ? 陳醫生 ?

$9800/1位 咁..包唔包第一次見醫生check吓做吾做得?

大宅

我係袁e生做嘅,佢very nice,因為冇聽講座,第1次去就驗眼同見e生,check眼冇收$喎

子爵府

做咗lasik都有2個月, 依家已經0度同有少許散光, 不過吾影響日常生活, 我都係袁醫生做的。

男爵府

cfanny

要開口問才有莊醫生診所出假紙,一般都是lasikplus假紙

別墅

我都想知呀...
有冇人可以比D料我呀? :-(
我想問幾多度先做得架?
因為我得350度JA...
佢9800做2隻眼呀?
會唔會有後遺症架?

別墅

ww?

可給我聯絡袁E生的電話號碼嗎?

thank you!

首頁

尾頁

跳至