跳至

首頁
12345...6

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

生日會義工媽媽攪手招募

生日會義工媽媽攪手招募 :

1)karenlyk
2)fallenstar023(我地一家係愛玩的一家)
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬

大宅

Re: 生日會義工媽媽攪手招募

我想參與做生日會義工, 但要做 d mun ?

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

期實我都想問吓現時報了做義工媽媽,當中有無去年1歲生日會之幫手或曾經有攪過類似的活動經驗的?因為有見其她媽媽話我地現時與10月party時間不多,首先要租場地及定日子..等,現時有興趣的家庭人數大細加起都超過100人,所以如果要做可能各義工媽媽要先行開會去安排各事務!

翡翠宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第一回 hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

我上年都參與過生日會,大概都知道要做咩,不過而家太少媽可以幫手,咁我哋先定日子,睇埸,再搵贊助,做小禮物.

不妨提出意見大家商討

大宅

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee

翡翠宮

[size=large]請各位義工媽咪幫忙搵地方,有資料唔該post上嚟大家研究.

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee

thank you
該用戶已被刪除

大宅

[size=large]請各位義工媽咪幫忙搵地方,有資料唔該post上嚟大家研究.

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
thank you[/quote]

大宅

我試下問數碼港, 除了遠一點外, 環境幽美, 可以到外園行下, 或者艾美酒店 (已收倒回覆 : 最多100人)

數碼港商場正等回覆, 可能會貴 d,

大宅

雯雯媽媽 寫道:

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
9)Ahsu
thank you
[/quote]

男爵府

畀面勳章

各位,我地相信已經set 好人數或者其實家已然太多人了,anyway 我諗要停止加人先,另外,我覺得set 13 or 20 Oct用52個家庭大約180(120a,60b)人黎去問場地及快d揀好邊個場攪party會安全d,因為實在無乜時間了!

翡翠宮

[size=large]各位義工媽咪,多謝你哋嘅參與

[size=large]麻煩你哋pm電話& e-mail 俾我,方便大家聯絡,thank you

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
9)Ahsu
thank you

大宅

其實之前我都話可以幫手, 但我剛剛才看到生日會的post. 因之前仔仔病了, 沒有時間來看post.

我現在在waiting list中, 不過如何用的著我的地方我都可以幫手.

karenlyk 寫道:
[size=large]各位義工媽咪,多謝你哋嘅參與

[size=large]麻煩你哋pm電話& e-mail 俾我,方便大家聯絡,thank you

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
9)Ahsu
10)wckmay
thank you
3歲啦!

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第二回 育兒性格勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

karenlyk,

請check email, thanks,

leemeilan

等待驗證會員

各位義工媽咪,多謝你哋嘅參與

麻煩你哋pm電話& e-mail 俾我,方便大家聯絡,thank you

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
9)Ahsu
10)wckmay
11)Hollycircle(如要幫忙請call me la )

翡翠宮

各位義工媽咪PM哂TEL俾我後,我會E-MAIL一份俾大家.

麻煩你哋pm電話& e-mail 俾我,方便大家聯絡,thank you

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
9)Ahsu
10)wckmay
11)Hollycircle(如要幫忙請call me la )

大宅

Can i join 生日會義工媽媽 ?

別墅

我都想參加. 但要做什麼? :lol:

翡翠宮

各位義工媽咪PM哂TEL俾我後,我會E-MAIL一份俾大家.

1)karenlyk
3)kimama
4)leemeilan
5)維豬豬
6)Yiuyiubee
7)PP&S
8)雯雯媽媽
9)Ahsu
10)wckmay
12)goreme
13)elainel_yll

翡翠宮

我哋要搵場地,搵贊助,做小禮物,rundown,到埸打點.

首頁
12345...6

尾頁

跳至