自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

內地婦潑鏹殺情夫囚終身.更大呼︰「不公平!不公平呀!」

(星島日報報道)已婚護

大宅

Re: 內地婦潑鏹殺情夫囚終身.更大呼︰「不公平!不公平呀!」

侯爵府

Re: 內地婦潑鏹殺情夫囚終身.更大呼︰「不公平!不公平呀!」

:-( :-( :-(
愛※是※不※保※留
http://www.hkedcity.net/uploaded_files/eworks/0412/40671_ust.swf

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我覺得公平.因為.每一個殺左人.一定要有認有既代價
就算幾慘都好.你都不能殺人.如果佢唔甘判,
以後一定有把人殺人.而且.我覺得佢做既野好有問題
咩叫驚1樽無事.要淋夠個男人兩樽.我覺得.
佢做野同講野都好不付責任.佢係自己攞黎

男爵府

伯爵府

禁止訪問

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

葉 母 : 唔 會 原 諒 呢 個 女 人

「 要 報 仇 , 要 佢 好 似 我 個 仔 咁 , 搞 到 又 盲 又 啞 , 塊 面 爛 晒 就 最 好 ! 」 老 年 痛 失 獨 子 , 葉 雨 連 的 母 親 難 掩 內 心 忿 恨 , 坦 言 : 「 我 唔 會 原 諒 呢 個 女 人 , 判 佢 乜 都 冇 用 ! 」
年 邁 80 的 葉 母 早 前 接 受 本 報 訪 問 , 提 到 愛 子 被 殺 害 , 情 緒 顯 得 激 動 , 眼 淚 漣 漣 。 兒 子 風 流 , 左 右 逢 源 , 終 命 犯 桃 花 劫 , 然 而 , 葉 母 眼 中 , 第 二 任 妻 子 和 情 婦 才 是 罪 魁 禍 首 , 直 斥 她 們 是 「 衰 人 」 , 「 呢 兩 個 女 人 搞 到 我 個 仔 慘 死 ! 」
葉 母 形 容 兒 子 都 算 「 幾 靚 仔 」 , 但 當 日 她 到 醫 院 見 兒 子 最 後 一 面 時 , 真 是 慘 不 忍 睹 , 她 哽 咽 說 : 「 個 仔 面 目 全 非 , 甩 晒 頭 髮 。 」 她 憤 慨 稱 「 如 果 個 仔 係 病 死 都 話 , 家 係 橫 死 。 」
至 於 姓 劉 媳 婦 , 葉 母 一 樣 不 原 諒 她 , 「 一 見 到 呢 個 女 人 就 眼 火 爆 , 唔 想 見 到 佢 。 」 在 她 心 目 中 , 只 有 兒 子 第 一 任 妻 子 才 是 「 好 新 抱 」 。

伯爵府

風流就要付出代價
今次個男人遇到個悍婦
無o左條命

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我當然知個男人賤.不過.
做人.一定要對自己做既野負責
就算點.佢都唔應該殺人.
殺左人.你一句話佢衰先就得?
甘呢個世界就會反嫁喇...

唉..甘衝動做咩丫..依家搞到甘喇...

大宅

但我之前睇新聞話係個男人騙二奶在先的, 佢地係登徵婚廣告而認識! 個二奶同佢相識及拍施時一直唔知個男人已婚! 到後來先知....就要個男人二選一, 但個男人都係一路拖....

我覺得殺人係唔

大宅

個女人殺左人應該要接受應有既懲罰""
冇得話唔公平架,,
但係成件事都係要怪d男人鍾意周圍搞3搞4,,
呢d case都成日見架啦,,
係d男人引發d咁既慘劇...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

呢d男人殺佢做咩丫..緊係搵人呃哂佢d錢
再搵人野d病比佢!!殺人最蠢嫁喇....
頂哂x佢子孫根嘛!唉.....男人呀男人...

大宅

nikinikb,

哈哈 你講得好好笑~
不過我好同意你的講法~ 真係唔值得為呢d男人坐監~

大宅

佢只好怪自己唔帶眼識人囉~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

debbieip:

唉..你睇下依家呢個女人..反而變左做"殺人犯"
明明係個賤男人衰格..就係因為個女人衝動..無eq...
所以最蝕低係佢喇..你話係咪蠢丫....

呢男人成日以為自己好wai好醒...緊係線佢一獲
等佢返唔倒身嫁啦...諗多d賤野陰死佢!!
就算係簡簡單單..搵人打斷佢隻腳..都有排佢受啦..
個女人點解搞到自已甘慘呢依家....唉唉...

首頁

尾頁

跳至