跳至

首頁

尾頁

男爵府

2019勳章 畀面勳章

屯門區group order日本奶粉 - 送左貨喇!!!!

屯門區group order日本奶粉

會於東x貿易訂貨, 訂夠10箱有9折
Click Here----->價錢
下星期一落order, 希望下星期內可送貨, 新虛交收

1) Denise ------明冶大仔2箱

如有興趣一齊訂, 請pm電話比我, Thanks.

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 屯門區group order日本奶粉

price list please

男爵府

2019勳章 畀面勳章

lukkaman77,
個post入面已經有個price list既link, 你click入去就睇到架喇.

男爵府

2019勳章 畀面勳章

屯門區group order日本奶粉

會於東x貿易訂貨, 訂夠10箱有9折
價錢可於以下網址搵到, 因BK唔可以寫個全寫出嚟, 所以個網址我用左xx代替.
http://www.etwXX.com/member4/baby/h_sale_info/dfn8978u39493u4.htm
OR
http://www.XXXhk.com/member4/baby/h_sale_info/dfn8978u39493u4.htm

下星期一落order, 希望下星期內可送貨, 新虛交收

1) Denise ------明冶大仔2箱

如有興趣一齊訂, 請pm電話比我, Thanks.

大宅

畀面勳章

Hello! Denise,

請問是不是我

男爵府

2019勳章 畀面勳章

garfieldcarrie,

係呀, 任日本奶粉10箱就有9折架喇

別墅

條link睇唔到

男爵府

2019勳章 畀面勳章

Hi fanfanlau,
你先copy呢條link, 然後將xx改為hk咁就開到架喇
http://www.etwXX.com/member4/baby/h_sale_info/dfn8978u39493u4.htm

男爵府

2019勳章 畀面勳章

今日就cut order 喇
仲有無人訂呀

男爵府

denise,

我都想訂, 想請問點付款?
請問係咪新墟分貨拎住箱奶粉走??

男爵府

2019勳章 畀面勳章

Hi byychan,
要我入數比我架, 因我會用japaness yan比錢架, 詳情請check pm.

男爵府

2019勳章 畀面勳章

屯門區group order日本奶粉 - 送左貨喇!!!!

訂左既mami請pm or 打比我, Thanks.

男爵府

2019勳章 畀面勳章

Re: 屯門區group order日本奶粉 - 送左貨喇!!!!

訂左兩箱嗰位宋小組, ma煩你打比我呀, 我無你電話呀

首頁

尾頁

跳至