嬰兒醫護

跳至

首頁

尾頁

大宅

2019勳章

有無人知點解bb會成日捽眼/鼻?

如題

別墅

Re: 有無人知點解bb會成日捽眼/鼻?

Your BB may be sleepy...

別墅

BB應該眼
[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid225/pcf65ea518be162d4ec70ff76be1a5cc4/e9174368.jpg[/img]

大宅

你要多加留意, 可能係鼻敏感先兆

大宅

My baby will do that whenever he's sleepy!

jlie

複式洋房

我個亞b都係咁, 其實係因為眼訓先至會咁, 放心, 唔使擔心!!!

大宅

2019勳章

多謝各位回應

其實我都知佢捽眼係眼瞓, 但係有時佢捽眼氹佢瞓又唔瞓, 所以有猶疑, 至於鼻敏感,我同c6講過, 佢話無流鼻水, 應該唔係wor, 搞到我頭都暈, 都唔知仔仔邊度唔舒服 :-(

大宅

Agree.

鼻敏感唔一定流鼻水的,我的6歲仔如是,只是眼鼻超級痕,甚至是口腔頂層痕,好慘!:-( :-( :-(

我覺得最大元兇是空氣污染問題及塵蹣,好憎D塵。

doraemonkate 寫道:
你要多加留意, 可能係鼻敏感先兆
人有善念,天必佑之,福祿隨之,眾神衛之,眾邪遠之,眾人成之

首頁

尾頁

跳至