自由報料

跳至

首頁

尾頁
該用戶已被刪除

有無人係jshopper 網上訂過野?

子爵府

Re: 有無人係jshopper 網上訂過野?

H&A

暫時我訂過4次都無問題...衫..褲(大人既),裙..衫(小朋友),手巾仔都有訂過,質地唔錯架...而size呢視乎你係買衫時通常著咩碼你就訂番咩碼就ok la...除非佢下面有寫明個型偏大或偏細囉...質地佢都有寫明,我覺得滿意架...而褲呢你就要好小心啦...因為佢地既size碼又唔同你平時買開,我自己真係度清楚的褲長度..腰圍囉...幸好第一次訂褲都得喎....咁就要記住自己咩size啦....連under都訂架...唔錯...唔錯!!
郵費呢有時佢會做free shipping chgs,為期兩三日啦,但又唔知佢幾時有架,你要久唔久睇下囉,今個月既優惠係貴過5月份既優惠jpy300(jpy1~jpy9,999),我都唔知點解!!視乎你覺得價錢囉...你將佢個jpy x @0.067=HK$,約數咋..不過佢現在好似有港元係到架啦...你上網睇下啦!!

大宅

我o向五月尾訂過一次童裝衫,亦係第一次,因為見佢o地有free shipping。我覺得幾抵,質地亦算ok,size方面都好符合,因為我幫呀仔買開日本衫,知道著什麼size。若與FELISSIMO相比,jshopper的衫就無o甘精美及多款,不過就吾駛等到頸都長先至寄到o黎。下次若果再有free shipping,我都會再訂。

複式洋房

hi hi, 我久唔久就上去訂,郵費都算平,都係幾十蚊,有時仲唔收郵費添...

H&A 寫道:
如題!!唔知郵費貴唔貴? 我見佢依加做緊promotion, 但唔明夠竟郵費係幾多? 同埋d size同香港會唔會好大分別? 咁款式方便同現貨會唔會距離好遠 & d quality 得唔得? 請大家分享一下!!謝謝!!

大宅

我ORDER過好多次,之前都係600YEN,而且係用EMS送,我覺得好抵~而佢地SIZE都OK,著開幾多買幾多碼就冇問題,而QUALITY都唔錯.

對上2星期ORDER左一次,係免郵費仲抵,不過好多冇哂SIZE,但係就等左個幾星期先收到...平時要運費時5日內我都收到.

而家運費加左價,要900YEN,貴左小小,不過以日本>HK既EMS都算平.

首頁

尾頁

跳至