自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

同小朋友去廸士妮兩日一夜,怎樣編排行情好?

下午3:00先可以取房,第2日11:00退房
囝囝2:00-3:00要午睡
在樂園裡有什麼好食?是否真的唔可以帶食物飲品入內?小朋友零食可否帶?夜晚可否帶食物返酒店食?酒店或樂園有否借用嬰兒車?

大宅

Re: 同小朋友去廸士妮兩日一夜,怎樣編排行情好?

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

我會提議你,住果晚唔好入樂園,可以係酒店游下水、行下、玩下;等第2日退房後,將行李寄存係酒店,然後先去樂園玩
我自己去的話,就一定會去廣場餐廳食中菜
酒店無BB車借,但我諗係酒店唔需要用BB車;樂園就有BB車借,好似要$50。
My Two Princess

民房

pigpig 寫道:
我會提議你,住果晚唔好入樂園,可以係酒店游下水、行下、玩下;等第2日退房後,將行李寄存係酒店,然後先去樂園玩
我自己去的話,就一定會去廣場餐廳食中菜
酒店無BB車借,但我諗係酒店唔需要用BB車;樂園就有BB車借,好似要$50。

行李寄存係酒店要收費嗎?

別墅

行李寄存在酒店不用收費,但寄存在公園要收費每件約三十元。

首頁

尾頁

跳至