跳至
[2006年] 妳地同BB剪

首頁

尾頁

別墅

畀面勳章

妳地同BB剪

妳地同BB剪
教養孩童,使他走當行的道,就是到老他也不偏離。

複式洋房

Re: 妳地同BB剪

自己同天天剪........
天天坐唔定....比陌生人整頭仔...大叫

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

我就同kk剪左個光頭look

大宅

叻叻勳章 親子達人勳章

Callum never had his hair cut since birth and we are planning to shave it all off!

大宅

依韻出世後3個月自己幫佢剃光頭
依晴Hillary, 依韻Eleanor

子爵府

梓然星期日剪左第4次頭髮啦~~次次都係爸爸剪咖....剪咁多次..今次係最家...最快..

最新髮型~~

子爵府

梓然星期日剪左第4次頭髮啦~~次次都係爸爸剪咖....剪咁多次..今次係最家...最快..

最新髮型~~

http://www.babyhome.com.tw/album.php?op=view4&mid=122142&page=1&folderid=1321232&fid=31295010&z=F&mfid=86447

複式洋房

朗B 剪過 3 次..

第一次
婆婆帶佢去一個開飛髮舖既姨姨度交流古箏, 點知...

第二次
成家人都覺得佢D頭髮好長, 所以大舅父就....

第三次
因為覺得太熱...婆婆同媽咪 (即係我), 咁就攪掂左....

別墅

澔霖都係一共剪咗三次頭髮:-

第一次
係澔霖姑媽幫佢剷光頭嘅, 仲封咗張"紅紙"比姑媽添

第二次
係澔霖婆婆帶佢去髮廊剪嘅, 不停大叫同 :-(

第三次
係我終於忍唔住同佢剪嘅, 剪得靚唔靚就見仁見智 :tongue:
[size=small]Cammy

禁止訪問

大宅

Jason用飛利x牌電刨,有4種長度選擇,一次過刨光得,留長亦得,得左

別墅

我替伍小b剪過6次...以下係剪頭髮影片...

第一次剪頭髮...一邊剪一邊睇電視

第二次在沖涼的時候剪

男爵府

伍小b個髮型剪得好靘,我仲以為係出街剪!!!
我都同晴晴剪過3次,都係用牙剪係厠所,剪前面同頭頂咋後面就無剪,因為髮尾係圈所以流長,而家可以扎兩條辨....

大宅

Carlsson仔用百x牌電剃髮器剪頭髮, 有10種長度選擇...
飛過2次髮...係8個月同12個月時飛過!!

開dvd歌仔佢睇吓...不過飛得耐都會扭計!! :-(
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

別墅

小魚兩個月大俾人剃

Joanne BB 係呢度

複式洋房

我自己幫清揚修剪過2次. 不過, 好快長番. 個髮型好似成日未訓醒. 最近, 幫襯咗阿媽屋村商場髮型屋, $30. 我抱住佢剪. 好快攪掂. Perfect!!

首頁

尾頁

跳至