美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人用Kiehl's ?? 可否分享下

有無人用Kiehl's ?? 可否分享下
html

洋房

Re: 有無人用Kiehl's ?? 可否分享下

子爵府

剛買了隻新出有色防曬和抗皺晚霜, 兩隻幾好用, 我特登由hk去又一城買, 原來金鐘都有佢地counter, 以後唔駛去咁遠.

大宅

so so.. the effect is gentle. It's good for 30-

大宅

agree! I'm using their Brightening's line more than 3 months, but I didn't see any different on my skin.

複式洋房

I have tried their Over-Night Biological Peel but didn't find a great difference on my skin. How about their whiteing products? The word-of-mouth is quite good. Does any one try it in before?

大宅

青瓜水 very good ! Not Dry !

大宅

我用完一支 Over-Night Biological Peel 個效果好好喎,因我個鼻 d 毛孔較大,現在明顯細咗好多喎!啱啱上星期買多一支繼續用! 而佢哋好多 sample 送架,買幾百蚊嘢,除咗好多包裝 sample 外,重送多一支 30ml 皇牌 hand cream,真係好 "正" 架!我諗我都會試埋其他產品,因為都幾平,又是醫生牌子!
Visahkg 寫道:
I have tried their Over-Night Biological Peel but didn't find a great difference on my skin. How about their whiteing products? The word-of-mouth is quite good. Does any one try it in before?

大宅

我長期用佢地既玫瑰保濕水 , 價錢平而且好用 .
另外潤唇膏 都好好用 .

洋房

贊成,hand cream好用,另外試用過body lotion,都幾好。

男爵府

聽講收縮水好出名,有邊種岩油性缺水皮膚呀?幾錢一支?我都想試試 原來呢個係醫生牌子咩?產品防敏感嗎?我有皮膚敏感

別墅

Baby - face & body cream - good
lip balm (adult) - good
hand cream - ok good

大宅

vic-wing,

d sales 同我講係醫生牌子嚟架!

收縮水邊隻啱最好都係去問佢哋會好 d,佢哋唔 hard sell 的,我試過問完冇買嘢都走得!d 產品幾平架,我皮膚都好敏感,用完都 ok!

vic-wing 寫道:
聽講收縮水好出名,有邊種岩油性缺水皮膚呀?幾錢一支?我都想試試 原來呢個係醫生牌子咩?產品防敏感嗎?我有皮膚敏感

大宅

Agree! I have used 1/2 a bottle and I thought it is very good too!

B二姑媽 寫道:
我用完一支 Over-Night Biological Peel 個效果好好喎,因我個鼻 d 毛孔較大,現在明顯細咗好多喎!啱啱上星期買多一支繼續用! 而佢哋好多 sample 送架,買幾百蚊嘢,除咗好多包裝 sample 外,重送多一支 30ml 皇牌 hand cream,真係好 "正" 架!我諗我都會試埋其他產品,因為都幾平,又是醫生牌子!

大宅

They have a shop at Causeway Bay now!! ( Near Times Square - Taxi Station)

水晶宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章

agree!
asgar714 寫道:
我長期用佢地既玫瑰保濕水 , 價錢平而且好用 .
Childhood is journey, not a race.

別墅

hi lau,

請問有色防曬好用嗎? 笠不笠? 同Sofina個隻有色的防曬, 邊隻好d?

複式洋房

我有一排都好鍾意Kiehl's的product,so far覺得lip balm、 tea tree oil shampoo (適合oily scalp)、133 hair conditioner都好用。

d樽用完可以比番佢地回收。

男爵府

B二姑媽,
唔該晒你,我下次去睇睇邊隻收縮水岩我先

大宅

我好鐘意kiehl's 既潤唇膏架, 好潤, 又唔會有陣怪味.

花瓣收縮水都好好用.
>>>>>????

首頁

尾頁

跳至