跳至

首頁

尾頁

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

買咗"咩帶"未呀?

大家買咗"咩帶"未呀? 邊隻好用呀?

男爵府

Re: 買咗"咩帶"未呀?

我都未買呀!!!!

咁多,自己好無主見呀!!!!
heheheh.........

大宅

sling

大宅

我想買hotsling, 不過好似好鬼貴....有冇人知道邊度買平呢?

大宅

I bought Baby Bjourn. But also considering buying a sling, the one with 2 buckles.

別墅

Aprica 最新透氣的不過好貴!!!!!
但係應該好好用!橫"咩"直"咩"都得!
我老公試過都話好"咩",因為佢大隻麻長度闊度都好fit!

大宅

ernie_kmy,

I bought two from BF Moms which charged $520 in total.

I received it by courier and the quality quite good.

http://www.hk-bfmoms.com/shop/index.php?language=tw&osCsid=17e5261597454654495bd1f51575535f

ernie_kmy 寫道:
我想買hotsling, 不過好似好鬼貴....有冇人知道邊度買平呢?

大宅

莎朗,

多謝你的資料, 我上網見到有教自己車slings的資料, 我媽話試下幫我車, 如果失敗我先再買....

大宅

原文章由 ernie_kmy 於 07-6-14 15:45 發表

平售--$339--100%全新+from美國
有意:[email protected]
美國Hotsling無扣環簡易時尚哺乳揹帶背巾--黑色2號
官方網站:http://www.hotslings.com/s.nl/it.A/id.68/.f?sc=2&category=56
☆無扣環背巾通過SGS載重檢驗--乘載測驗公斤為80公斤,是市面最簡易操作的哺乳背巾喔~~
☆附上一片動態DVD教學光碟
☆可遮蔽哺乳,時尚美觀~~
☆產地:美國(最大品牌HOTSLING):可使用新生兒~~~15公斤
---背巾尺寸參考表---
尺寸:2
身高:152-172公分
體重:50-59公斤
罩杯:ABC
肩膀到斜對角髖部長度:58.5公分

男爵府

原文章由 miumiu809 於 07-7-28 02:23 發表

平售--$339--100%全新+from美國
有意:[email protected]
美國Hotsling無扣環簡易時尚哺乳揹帶背巾--黑色2號
官方網站:http://www.hotslings.com/s.nl/it.A/id.68/.f?sc=2&category=56
☆無扣環背巾 ...

miumiu809

你bb張相好似唔用水點會得意o的播!!!

首頁

尾頁

跳至