跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

又有老蕭溫馨提示: 今年過埋暑假, 要報08-09年度k1啦!

睇到心水學校未呀? 應該都有幾多學校會有open day, 未搵到心儀學校既, 去參觀下都好。

搵到心儀學校, 就記得mark低幾時有form, 網上有冇得download。

http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 又有老蕭溫馨提示: 今年過埋暑假, 要報08-09年度k1啦!

真係有心喇silvia,多謝提醒!

大宅

Re: 又有老蕭溫馨提示: 今年過埋暑假, 要報08-09年度k1啦!

多謝提醒啊! 怎樣知道有那間學校有open day?
雲妮彭 寫道:
真係有心喇silvia,多謝提醒!

大宅

Sil,
多謝提醒!
林齊個間幾時open day? Monica會報幾多間?

伯爵府

好媽媽勳章

Carol,

打電話去你心水學校問下咪知囉!

伯爵府

畀面勳章

brenda,
open完啦。5月份有open day。
monica只報一間 - 崇真, 呢間一定收佢
http://www.edu-kingdom.com/?10928
教育王國個人空間

大宅

Sil,
Oh no! miss o左 tim :-|

首頁

尾頁

跳至