心聲留言

跳至

首頁

尾頁

子爵府

真係真係好憎你呀……死cheap精大陸女人(大嫂)

賤格女人一名……
淨識生仔……
又無禮貌……
成日講人事非
乜都扮識扮勁扮有料……
又無錢……乜都要最靚最好
人又自私…總之超賤賤賤賤賤賤賤賤賤賤賤賤
[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

大宅

Re: 真係真係好憎你呀……死cheap精大陸女人(大嫂)

見到你咁寫, 佢一定係勁賤....
本人都好憎大陸人.....cheap精~

翡翠宮

人地又無勾你老公做咩話人賤格啫
人地識生仔咪好囉62 99唔會迫你追個仔先 無禮貎同講事非呢家野就唔一定係大陸先無既 至於無料扮有料 真係一家唔知一定事啦 不過無錢又要最好最靚既野, 佢唔係同你借咪尤佢囉 而自私呢..............好老實我都覺個邊既人我暫時見十個都有九個半係自私精黎 :tongue:

子爵府

我返輪更,夜晚返到屋企沖完涼都淩晨2:00多,佢就朝朝6點幾同佢D仔仔囡囡係個廳到玩到嘈嘈閉,咁呢D自私嗎?你要生仔我更5阻佢,但佢係雙程証,仲要話係私家醫院生仔,生兩個都用左我老爺奶奶D積蓄成6、7萬,個老公又5去搵野做,又話要做生意,又問老爺奶奶羅左40萬做生意,兩個老人家幫你養埋兩個細,仲好似老憑咁,個女人仲要我奶奶幫佢兩個細沖涼、洗衫、餵奶,個女人自己飯來張口,食飽就訓,我奶奶又買餸煮飯幫佢買尿片奶粉(係我奶奶自己俾錢)買完仲話我奶奶,仲咩係藥房買D水貨,叫我奶奶以後要去萬寧買,5好差少少錢,食壞佢D仔女……… 如果一家人做到咁樣,佢5死都無用!有錢自己就用來買衫俾自己,其它日常用既就叫奶奶買!

[[img align=right]C:\Documents and Settings\Administrator\桌面[/img]

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

咁又真係幾cheap幾黑人憎喎!
Kenise-mama 寫道:
我返輪更,夜晚返到屋企沖完涼都淩晨2:00多,佢就朝朝6點幾同佢D仔仔囡囡係個廳到玩到嘈嘈閉,咁呢D自私嗎?你要生仔我更5阻佢,但佢係雙程証,仲要話係私家醫院生仔,生兩個都用左我老爺奶奶D積蓄成6、7萬,個老公又5去搵野做,又話要做生意,又問老爺奶奶羅左40萬做生意,兩個老人家幫你養埋兩個細,仲好似老憑咁,個女人仲要我奶奶幫佢兩個細沖涼、洗衫、餵奶,個女人自己飯來張口,食飽就訓,我奶奶又買餸煮飯幫佢買尿片奶粉(係我奶奶自己俾錢)買完仲話我奶奶,仲咩係藥房買D水貨,叫我奶奶以後要去萬寧買,5好差少少錢,食壞佢D仔女……… 如果一家人做到咁樣,佢5死都無用!有錢自己就用來買衫俾自己,其它日常用既就叫奶奶買!

大宅

快D叫佢地兩公婆去攞綜援la痴飲痴食仲要人幫佢地養埋細路

子爵府

呢D都係一少部份,我都係係呢到借少少位發洩,個賤精係我老爺奶奶面前扮乖,兩老一行轉背,就立刻同我處於作戰狀態,係我囡囡補習時,就開到電視隔離都聽到,又任由佢個仔喊到拆天,D玩具又玩到成屋7角咁亂,到老爺奶奶返黎,就扮到好為我囡囡咁,叫佢個囡5好開到電視咁大聲,嘈住姐姐補習,又叫收好D玩具,5可以玩到咁亂,又問仔仔仲咩喊得咁慘,係咪餓餓豬呢?(簡直反胃),眼見老爺奶奶咁老,仲俾條cheap精咁o厄佢地都5可以出聲,我可以點

侯爵府

同我 step 媽一樣... 貪心, 自私, 不知所謂, 自己中壞 d 仔又 懶我老豆, 人吔幫佢教仔佢又 ee 鵝鵝 ..... 仲迫咗我大細佬走.... 頂級賤人 - cheap cheap 大陸婆 , 所以我真係衰 d 咁講, 10 chinese 8 個賤格, 貪 $$$$$$$$$$

侯爵府

侯爵府

唉...............
呢D都係一少部份,我都係係呢到借少少位發洩,個賤精係我老爺奶奶面前扮乖,兩老一行轉背,就立刻同我處於作戰狀態,係我囡囡補習時,就開到電視隔離都聽到,又任由佢個仔喊到拆天,D玩具又玩到成屋7角咁亂,到老爺奶奶返黎,就扮到好為我囡囡咁,叫佢個囡5好開到電視咁大聲,嘈住姐姐補習,又叫收好D玩具,5可以玩到咁亂,又問仔仔仲咩喊得咁慘,係咪餓餓豬呢?(簡直反胃),眼見老爺奶奶咁老,仲俾條cheap精咁o厄佢地都5可以出聲,我可以點

民房

依d大陸女人係咁cheap...賤格..再俾咁多大陸女人來香港生仔...香港遲早玩完..唔係分喜唔喜歡大陸...係佢地d人格同質素問題...又冇文化..品格又唔好...教出來的小朋友一定唔會好得去邊lor

首頁

尾頁

跳至