跳至
[2007年] 買大肚衫

首頁

尾頁

大宅

Re: 買大肚衫

珊珊响葵芳葵涌廣場及馬鞍山新港城都有分店

我都係買番普通泳衣大碼都ok, 已經落了下水禮了, 不過大家如果去公眾泳池就要小心d, 人又多水質又麻麻, 有得選擇最好去屋苑會所會好d

大宅

畀面勳章

fifi_chan

珊珊有大肚泳衣買呀.我係010見到同款同料大肚泳衣折實買$4xx.珊珊孕婦時裝都係買$150一件咋(不過我未買).我同事話好著過普通泳衣,舒服好多.彈性好大wo.經你提醒.我sunday都去買返件先.因為近日真係好熱.想游游水.
fifi_chan 寫道:
lyc28

請問珊珊有冇大肚泳衣買架??大約幾錢呢?thx...

複式洋房

lyc28,

Many thx....
我呢幾日都去睇下sin....

大宅

2019勳章

我朋友岩先係韓國幫我買左條裙返黎,但我自己不太喜歡,請問你地有冇人岩心水?
http://hk.f2.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/b6301344?u=littlehippob

另外仲有一條自己買既,返到屋企試著又係唔岩心水,請幫幫忙睇下邊位好心人仕收留條裙丫.唔駛咁浪費丫嘛 :-(
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1113960164?u=littlehippob

唔該客位先~

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

大宅

2019新春慶豚圓

我成日下午兩點幾去將軍澳間珊珊都未開門,都唔知佢做唔做生意

泳衣我在吉之島裏面間孕婦時裝度買,$100

lyc28 寫道:
fifi_chan

珊珊有大肚泳衣買呀.我係010見到同款同料大肚泳衣折實買$4xx.珊珊孕婦時裝都係買$150一件咋(不過我未買).我同事話好著過普通泳衣,舒服好多.彈性好大wo.經你提醒.我sunday都去買返件先.因為近日真係好熱.想游游水.
[quote]
lyc28

請問珊珊有冇大肚泳衣買架??大約幾錢呢?thx...
[/quote]

複式洋房

ohmama

你係咪去tko吉之島呀? 個款ok嗎??
thx....

大宅

畀面勳章

ohmama

係呀,我試過12:00pm去新都城珊珊食閉門匙.所以現在都係2:00pm後或收工後去.所以明天我都諗住同mama飲完下午茶先去.哈哈!

複式洋房

lyc28

請問珊珊件泳衣係一件頭or兩件呀?
我而家心大心細,唔知去邊度買好...

複式洋房

dear all,
我今日去o左新都城o個間珊珊喇!買o左兩條綿質波褲,$150,都ok la,不過d衫唔係好吸引,d 褲(西褲、casual褲)都要大概$200以上,一般啦!
我上一胎and今胎都係去九龍城獅子石道,近九龍城廣場口o個間孕婦裝買,佢d褲好ok,又多款,大概100一條,劉美娟都o係o個度買o架!d大肚牛仔褲好靚又底買,$98咋!你買兩條褲叫個老板收平d都得o架!你地去look look la...
呢條街中間仲有一間大肚衫買o架!
amie

大宅

2019新春慶豚圓

fifi_chan,

係呀,係tko吉之島,但佢地30/6就關門大吉,所以你要今個星期去.

件泳衣係一年頭,淨色,冇款架,但個肚位好夠大, 我諗著到生都ok. 我買了大碼,我個上圍已經唔細,但著上身都有d離罩,要在裏面加件三點式的bra top. 其實我地游水都係最多游到九月,十月個肚太大,加上天氣凍,都冇得游,所以我建議唔好咁貪心,買中碼就夠了

上星期日下午去珊珊,終於開門了,但我覺得d野好似貴過兩年前,我本想買條短的便服褲,一拿上手看,要二百多元, 即刻掉頭走,雖然佢d牛仔褲都幾靚,但而家咁熱,都好少著長褲,我已有一條,所以沒有再買

大宅

畀面勳章

fifi_chan

我係新都城珊珊買左件泳衣la.係一件頭的.睇上去我覺得好普通.但著上身幾靚.老公話幾修身.我都覺.$150好低.
本來只買泳衣.但後來見有新三骨褲.試上身好舒服又靚.所以又買多3條.1條幾十元(made in china).2條二百以上(made in korea).好開心.
lyc28

請問珊珊件泳衣係一件頭or兩件呀?
我而家心大心細,唔知去邊度買好...

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我覺得珊珊d款同旺角龍珠一樣, 但珊珊貴d同睇得舒服d, 又有得試咁lor!

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

我都去過珊珊同龍珠買.但我覺龍珠同珊珊款有些款一樣.但我係龍珠買過2條裙.著左一次已經破.攞去理論.個老闆就黑臉話無得換.之後去珊珊買.珊珊些衫褲裙著左幾個月.宜家都好新淨.質地好好.同我見過有條裙龍珠買$189.珊珊都係買$200兩條.我覺得珊珊買得又舒服又開心.唔喜歡或有問題又可以換.(重笑口盈盈換比我).所以我都無再幫襯龍珠lo

複式洋房

大肚裙 ~ 網上買

你哋有無人試過買網上嗰d大肚衫...
質地ok唔ok呀..?

就咁睇相好似幾靚...但唔敢買住..聽吓你哋意見先

首頁

尾頁

跳至