跳至

首頁

尾頁

民房

louis 2段video~

louis 2段video~

click---sleeping or eating????

click--幫mcdonald抹枱∼

子爵府

Re: louis 2段video~

兩個都係我心肝定>3<

大宅

louis 好乖呀, 嵐嵐食粥仔唔肯坐定, 周圍爬, 食一啖就嗲一下, 要抱一抱, 食完粥仔, 我件衫都食完 --全件衫都係食物
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

民房

fwc 寫道:
louis 好乖呀, 嵐嵐食粥仔唔肯坐定, 周圍爬, 食一啖就嗲一下, 要抱一抱, 食完粥仔, 我件衫都食完 --全件衫都係食物

佢琴日玩太顛啦, 攪到訓著左.....直頭好似昏迷咁........ ?-(

男爵府

但是佢都仲可以吞埋啖粥又

joesimage2 寫道:
[quote]
fwc 寫道:

佢琴日玩太顛啦, 攪到訓著左.....直頭好似昏迷咁........ ?-( [/quote]

別墅

louis好犀利呀,一路訓一路食粥,勁呀!!!

原來我同你都係7月10號出世架.....

別墅

louis好搞笑呀....

複式洋房

louis 好搞笑,一路訓一路食

我個仔都試過食食吓糊仔瞓著咗 叫極都唔醒

大宅

勁, 目訓o左仲可以食粥仔.

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

哈哈....瑤瑤都試過食食下野訓左....
之後點整佢都唔醒.....好似暈左咁....
但係有鼻寒聲...仲要成面都係粥...
好似d學生訓左係張枱到咁....超爆笑....

侯爵府

Louis 好得意,好搞笑

Gavin都試過食食下訓著,我又係試過咁樣用手篤佢,初時仲以為好似自己好衰,原來個個媽咪都係咁o既

別墅

好攪笑喎..訓住都得..佢又肯食先好野, 我個仔一眼訓就乜都唔理...推開

我都有D Parco Movie..唔知點解整唔到Link..

Click Here

洋房

Louis 好攪笑 瞓緊都食到粥

我囝囝都好鍾意用紙巾幫人抹枱

mamadik : 架學行推車好正呀, 係邊到買架 ?

男爵府

mamadik

熹熹都好攪笑呀......

別墅

架學行車係西田買
佢好鍾意玩架..而家行得好左推得好快...有時好驚險架...個人會去左車底..

首頁

尾頁

跳至