跳至

首頁

尾頁

別墅

有無發覺現在好難同BB影相

各位媽媽, 有無發覺, 現在真的好難同BB影相, 成日無時停, 影出來好似鬼一般..
[img align=left]http://b1.lilypie.com/R0A3p8.png[/img] [img align=left]http://lilypie.com/pic/070621/MyhL.jpg[/img]

洋房

Re: 有無發覺現在好難同BB影相

me to
琳琳一見到相機就想"囉"部相機來玩
所以己家都少左同佢影相 :-(
tcba_121901 寫道:
各位媽媽, 有無發覺, 現在真的好難同BB影相, 成日無時停, 影出來好似鬼一般..

大宅

係呀,而家同佢影既相冇張四正架,唔知係咪部相機唔夠勁呢.

男爵府

nawbb 寫道:
係呀,而家同佢影既相冇張四正架,唔知係咪部相機唔夠勁呢.

me 2呀女仲要一見我影佢,即刻唔望我,係到扮晒cool :tongue:

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

一講起映相..依家真係難...梓魚, 見到部相機就要玩....同埋依家好難引bb笑...d 相映出黎都好小笑啦....星期日先映左幾張...我唔比相機佢玩,..就攪到咁啦...你睇下...
[img]喊得幾可憐~~因為無相機玩呢...

仲五體頭地tim~~

洋房

呢個問題已經發生好耐啦,當澄澄識爬,當我一同佢影相,佢就超速向我方向爬....搶相機玩呀,我已好耐冇同澄澄影到靚照片,有時仲影到我冇晒心機添,有冇人可以解決這問題呀?

大宅

我兩星期前同阿仔係屋企只係想影張簡簡單單的証件相, 只係想要一張好少少啫, 足足影咗一個鐘, 加埋都有40-50張, 但都無一張好呀,最後, 都係選擇一張有少少歪嘴的相囉, 真係好辛苦呀...... :-( :-(

翡翠宮

2019新春慶豚圓 2019勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

咁kk又好d..叫佢笑, 電下, 佢都肯笑下,電下. 不過就要快手
d..再叫多幾次..佢就真係采我都傻..

別墅

係咪冇用閃光燈影呢 ?
一係搵樣野引bb望住鏡頭一陣得冇 ?

有時冇計架 bb郁得快 相機快門就要快 快門要快 光源就要夠....有時可以既 連拍幾張 再揀張好d既囉

Joanne BB 係呢度

別墅

我試過影40張都無一張得,
反而細時就定好多. 無啦, 等她再大些才影, 或者要成村人係到一同吸引她才可以. :-(
[img align=left]http://b1.lilypie.com/R0A3p8.png[/img] [img align=left]http://lilypie.com/pic/070621/MyhL.jpg[/img]

大宅

因為你屋企有一個好的攝影師再加埋好靚的相機嗎, 而我屋企個攝影師, 影兩張就已經話下次先再影啦..再加埋個相機的所謂快門, 直頭要改名慢門先啱啦...
qq媽媽咪 寫道:
咁kk又好d..叫佢笑, 電下, 佢都肯笑下,電下. 不過就要快手
d..再叫多幾次..佢就真係采我都傻..

別墅

用dslr才映得到,儍瓜機要成幾秒才捉到focus,但bb係郁郁下又會濛。
恩祈是上天的"恩"賜,我們的"祈"盼

首頁

尾頁

跳至