論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

賓賓餵唔到bb食飯仔....

個衰賓成日話我同老公係度...所以bb唔肯食...但我發覺唔係囉....我有次自己餵bb....成碗食晒...佢次次餵都係食唔夠半碗...完全冇心機餵bb...攞住碗飯坐係度等bb過去食...死得啦...
又成日蛇王...bb瞓晏覺...佢又瞓....尋日仲夠膽死將個cam移到睇唔到廚房..跟住比我鬧到佢死....
已經戎咗中間啲奶餐...正係早晚先飲奶...仲有咩辦法呀...?

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

Re: 賓賓餵唔到bb食飯仔....

你可否要你bb坐響一個固定既地方, 等工人唔洗有藉口話bb唔行埋佢到食飯呀?!

或者, 可以叫工人開始 teach bb自己食.

你工人真係懶. 我工人喂飯一流, 但叫佢 train bb自己食就唔掂, 因為佢地覺得喂就快靚正.

男爵府

我個件...佢餵阿仔食飯食到阿仔唔願食呀(係耐到唔願食),佢要等阿仔開口,佢先餵一啖,我餵就半個鐘食完,佢!我諗我唔話佢,佢餵成晚都餵唔一碗呀!唉...我宜家唔駛佢餵啦,我見到佢餵就眼火爆

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

唔止喂飯呀~ 遲d你地d b 要戒片, 仲眼火爆呀~

大宅

moonychan 寫道:
你可否要你bb坐響一個固定既地方, 等工人唔洗有藉口話bb唔行埋佢到食飯呀?!

或者, 可以叫工人開始 teach bb自己食.

你工人真係懶. 我工人喂飯一流, 但叫佢 train bb自己食就唔掂, 因為佢地覺得喂就快靚正.

BB有自己食....但食咗冇耐就開始玩....個衰賓都係餵後半段咋....唉...唯有慢慢黎啦....我都驚緊戎片仲嘔血.....

首頁

尾頁

跳至