親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有無人去過珠海--中藥谷?

如題, 好玩嗎? 有一個6歲小朋友, 適合嗎?

大宅

Re: 有無人去過珠海--中藥谷?

如果小朋友種意浸浴就啱,佢地有好多款池,但係擦背同按摩就唔啱細路.佢隔離有個叫"夢幻水城"千祈唔好去呀!!!!!!
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

複式洋房

joejoelam:

點解唔好去夢幻水城? 我仲諗住第2日去呀? 有咩問題?

-joejoelam 寫道:
如果小朋友種意浸浴就啱,佢地有好多款池,但係擦背同按摩就唔啱細路.佢隔離有個叫"夢幻水城"千祈唔好去呀!!!!!!

大宅

芯朗,

我幾年前去過夢幻水城,覺得幾好玩,有刺激的項目,但亦有悠閒點的項目如漂流等,可以玩一日。
芯朗 寫道:
joejoelam:

點解唔好去夢幻水城? 我仲諗住第2日去呀? 有咩問題?

[quote]
-joejoelam 寫道:
[/quote]

夢,使軟弱的人堅強起來

大宅

我舊年暑假去,人流一般唔係太多,但去到某d地方有陣臭腳味,我玩完周身痕,更衣室冇一格格,大家女性睇曬,更衣室個地下好污糟,個儲物櫃要比錢唔緊要,但好鬼細,個背囊大d都放唔入,總之no next time.
開心三姊妹~~兩個囡囡 + 一個媽咪警惡懲奸~伸張正義~維護法紀一齊對付馬騮呀袓

首頁

尾頁

跳至