在職全職

跳至

首頁

尾頁

子爵府

有冇79年~叻靚醒~全職mani~入黎傾下

分享BB得意事&難忘事,可以嗎?

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 有冇79年~叻靚醒~全職mani~入黎傾下

hi,見到"叻靚醒"三個字,我都唔知回唔回應好,唉,我三樣都唔係,你歡唔歡迎?

大宅

做女子果陣就夠膽認,而家....哎.....

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

而家都敢認架....仲覺得自己係女仔架
estherleung 寫道:
做女子果陣就夠膽認,而家....哎.....

別墅

hallo ~~
我都係呀 !! 做女的時候我都敢認架 , 而家 ... 師奶一個 ... 唉 !!! :cry:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

hi....做師奶都要做個靚師奶....仲咩攪到咁冇自信心
koei_l 寫道:
hallo ~~
我都係呀 !! 做女的時候我都敢認架 , 而家 ... 師奶一個 ... 唉 !!! :cry:

別墅

唉 ... 要揍女 , 邊有時間扮靚呢 ? ((時間都唔夠用ar ))
想搵d時間做下自己的嘢 , 都要等阿囡訓佐自得 ...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

koei...我都要湊仔啦...你個女幾大呀
koei_l 寫道:
唉 ... 要揍女 , 邊有時間扮靚呢 ? ((時間都唔夠用ar ))
想搵d時間做下自己的嘢 , 都要等阿囡訓佐自得 ...

大宅

況且日日湊仔係屋企,唔係就落樓下買餸,打扮俾邊個睇.一個星期出得個一,兩次,仲要等老公放假先得.平時就算自己湊仔出街,扮到隻雀0廿有鬼用,踢住對高掙鞋,化晒靚妝but手抱住個仔,硬係不倫不類0廿,扮得幾靚都無人show你,人地始終覺得你係師奶一個,當你諗到呢啲,就會唔想side時間金錢去扮.

禁止訪問

男爵府

醒目開學勳章

hi~~~all
我又黎同大家吹下水加唔加我ar

男爵府

醒目開學勳章

1106 寫道:
Hello,

我今年11月先做全職媽媽,不過都係79架,可唔可以加入先??????

歡迎~~~歡迎~~~

大宅

大家覺得我地呢個年紀有bb係遲or早呢,我啲同學都仲讀緊書呀(我大佢地2-3歲),個個好像靚妹0廿,大家生活圈子都唔同,又冇話題講,唔同講我點做師奶咪,一年先出兩三次食飯,所以我都很少朋友嫁. :-(

男爵府

醒目開學勳章

我覺得而家生bb 係差唔多又唔會太細又唔會太大,只係你 d 朋友未諗住生bb 先會冇話題姐,咁你咪上黎多 d吹水囉

大家覺得我地呢個年紀有bb係遲or早呢,我啲同學都仲讀緊書呀(我大佢地2-3歲),個個好像靚妹0廿,大家生活圈子都唔同,又冇話題講,唔同講我點做師奶咪,一年先出兩三次食飯,所以我都很少朋友嫁. :-(

大宅

係啦,你地幾歲呢,我仔13個月大,而家學行,湊到我很累...

男爵府

非常之有同感,好在有1,2個鍾意同bb玩,先至有d話題.
esther,你係唔係都係79年?
我個仔以家11個月,好x身. :-(

男爵府

我都係,越來越求其.
況且日日湊仔係屋企,唔係就落樓下買餸,打扮俾邊個睇.一個星期出得個一,兩次,仲要等老公放假先得.平時就算自己湊仔出街,扮到隻雀0廿有鬼用,踢住對高掙鞋,化晒靚妝but手抱住個仔,硬係不倫不類0廿,扮得幾靚都無人show你,人地始終覺得你係師奶一個,當你諗到呢啲,就會唔想side時間金錢去扮.

別墅

wincywincy :
我囡囡1歲2個月大啦 , 妳呢 ?

別墅

estherleung:
係呀 !! 講得冇錯 ...

別墅

estherleung:
我囡囡依家14 個月大啦 , 佢己識行 , 我都湊得好累 , 真係睇牛牛咁樣 ...

首頁

尾頁

跳至