論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

各位,麻煩幫我睇下呢個驗身夠唔夠全面?(廣告勿入!)

腎臟功能檢查(小便常規,乙型肝炎表面抗原)
性病檢查(梅毒血清試驗)
愛滋病(愛滋病病毒抗體)
肺部功能檢查(胸肺平片)
驗孕檢查(妊娠試驗)
寄生蟲/蛋檢查(大便常規)
洗唔洗再加驗d乜?
要等4~5日先有報告係咪太耐?

複式洋房

Re: 各位,麻煩幫我睇下呢個驗身夠唔夠全面?

How much ? I checked 海外xxAgent, 要$600. 包
胸肺X光照片
梅毒血清試驗
愛滋病毒抗原
乙型肝炎抗原
小便驗孕
大便常規
等2~3日先有報告
汶靜 出生05年04月03日廣華

大宅

P.S. 各位媽咪,因為我有special price,所以如果你地去未必係呢個價錢,所以我唔PM比各位間化驗所

民房

娃娃菜,

請問驗孕,係用尿驗?我以pm我驗身中心資料嗎?Thanks!

大宅

我個新姐姐下星期來我家, 請pm我驗身中心資料等我同佢去. THANKS.

大宅

HI, kindly let me know where to do the medical check. Many thanks.

大宅

請問呢個驗身夠全面嗎?還有什麼要加?謝謝!
P.S. 各位媽咪,因為我有special price,所以如果你地去未必係呢個價錢,所以我唔PM比各位間化驗所

民房

各位:
我早前為家傭做驗身包括:1.妊娠試驗
2.愛滋病毒抗體3.梅毒血清4.乙型肝炎表面抗原
5.尿液檢驗6.大便檢驗7.結核菌抗體
this is package B (HKD350.00)
Hong Kong Allergy Centre LTD
Tel:23905365
Rm 1313E,argyle centre, Phase 1, 688 Nathan Road,
Kowloon.

民房

各位:
仲有兩天有報告!

大宅

isaac3927:
如果你唸住推廣你個超值驗身、唔該你自己開個topic!唔好意思!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題