自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章

想知多唔多人有訂蒸餾水習慣?

想知其實多唔多人有訂蒸餾水習慣?如果有有無訂開邊隻?
日本の平安を祈ります

禁止發言

好媽媽勳章

Re: 想知多唔多人有訂蒸餾水習慣?

男爵府

我日日都飲,成日買定一 箱o係屋企

大宅

我都差唔多....
roccomami 寫道:
我訂咗8年

大宅

我屋企飲watsons蒸餾水5年,發覺個人有d毛病,eg.甩好多頭髮,骨骼啪啪聲....而家都考慮緊仲訂唔訂好??

男爵府

我都有睇過一d文章有講話長期飲蒸餾水對身體唔好,一年蒸餾水要幾多錢?我裝左個6心濾水器都係$1,350,d水唔會冇晒人體需要的礦物質,又可以洗菜又可以即開即飲,單支心都係$340,少少錢可以好方便咁飲到乾淨的水,大家可以考慮下。

henryandjo 寫道:
我屋企飲watsons蒸餾水5年,發覺個人有d毛病,eg.甩好多頭髮,骨骼啪啪聲....而家都考慮緊仲訂唔訂好??

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我都係飲 Watsons 蒸餾水, 都飲左成7..8年囉~~~~ 我又無你講既問題噃?!

我覺得幾好幾方便. 又唔擔心會影響身體, 因為我係屋企先飲蒸餾水, 係公司有嬸嬸煲水, 飲煲過既水balance番~~

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

我諗唔關事la.
我自己煲水飲既,我都有呢個問題.
尤其骨骼啪啪聲係我小學3年級開始已有la.

首頁

尾頁

跳至