跳至

首頁

尾頁

大宅

喜喜近幾日變左一塊超級貼身膏藥

唔知做mud鬼,成日要我抱,行開一陣放佢落網床就喊到收唔到聲,同佢去街坐坐下車仔又要我抱,訓下午覺又要我抱住…攪到我mud都做唔到!

你地阿B有無咁樣呀?

大宅

2019新春慶豚圓 畀面勳章

Re: 喜喜近幾日變左一塊超級貼身膏藥

covermark 寫道:
唔知做mud鬼,成日要我抱,行開一陣放佢落網床就喊到收唔到聲,同佢去街坐坐下車仔又要我抱,訓下午覺又要我抱住…攪到我mud都做唔到!

你地阿B有無咁樣呀?

喜媽 妳終於買左網床啦 

唔係淨係妳喜喜係咁痴身 我識好多差唔多月齡既BB都會有咁既情況 OK啦 妳又有工人同妳SHARE左Dworkload 痴下身都唔怕掛 況且細佬仔痴身既情況應該唔會太長時間 珍惜下啦 要好好ENJOY佢而家咁爹呀 :mrgreen: :mrgreen: 尤其我果個係仔 我都係同自己咁講要好好珍惜而家既時間架(雖則而家我仔真係幾痴身 亞爸都唔多跟) 細佬仔大得好快 好唔捨得

大宅

covermark,
我隻小魔怪都係咁,
最近連幫佢換片片後拿去掉時,
都要大叫,到我返嚟
最近好似"薄皮"左.....

大宅

其實喜喜痴住你, 你應該開心先係
"浚然" 一點都唔痴我
淨係痴個工人
真係要enjoy呢個階段呀!!
其實比喜喜痴多的你咪仲好,
你咁靚女, 痴多的你有著數呀!!

你地阿B有無咁樣呀?

複式洋房

我個女都係咁, 仲要唔肯"痴"daddy.
我都覺得要好好珍惜現在, 到佢大, 你想佢"痴"住都難.

洋房

我囡囡近排又係特別痴身,只要我係屋企,行開半步同叫。我日頭要返工,見得佢少,放左工我都會飛身返屋企。我好認同祈兒0既講法,BB痴身的日子唔會好耐,要好好珍惜,有時我真係唔想囡囡咁快大!!
祈兒 寫道:
[quote]
唔係淨係妳喜喜係咁痴身 我識好多差唔多月齡既BB都會有咁既情況 OK啦 妳又有工人同妳SHARE左Dworkload 痴下身都唔怕掛 況且細佬仔痴身既情況應該唔會太長時間 珍惜下啦 要好好ENJOY佢而家咁爹呀 :mrgreen: :mrgreen: 尤其我果個係仔 我都係同自己咁講要好好珍惜而家既時間架(雖則而家我仔真係幾痴身 亞爸都唔多跟) 細佬仔大得好快 好唔捨得
MySweetBaby - 大量歐美日品牌嬰兒童服飾用品
http://mysweet.hk↓↓↓

洋房

我個女都係架, 我一返到屋企佢又係痴住晒, 不過我超級enjoy

大宅

hee hee, 我地真係要 enjoy e+ la ... 遲d 就會係 "出名"既 trouble 2, 3, 4, 5 階段 ... 到小學時睇功課可能激c, 到中學時, 你想佢睬你都好難 ... hee hee :evil: :evil: :evil:

別墅

Sophie都是这样,书上说这个月零的bb很害怕与妈妈分开。

別墅

virgobb:
我都好同意你的睇法.

covermark:
你要好好珍惜這階段~唔一定個個BB都"痴"媽媽,
我放工返家一抱仔就喊~可可鍾意爸爸抱多D:-(
virgobb 寫道:
hee hee, 我地真係要 enjoy e+ la ... 遲d 就會係 "出名"既 trouble 2, 3, 4, 5 階段 ... 到小學時睇功課可能激c, 到中學時, 你想佢睬你都好難 ... hee hee :evil: :evil: :evil:

大宅

都係既,小朋友大得好快,到佢有自已既世界到時想佢痴你都好難。我會珍惜既。 不過有時,想行開下去toilet,佢都會o係出面大喊,就令我好分心同唔習中law…

coey,
好耐無見可可,佢好嗎?
可可爸湊仔咁熟手,bb痴佢都唔奇,我c6就完全唔得,抱都抱到蘭花手咁,所以喜喜只同佢玩下,有事一定搵媽媽 …(但你隻c6湊仔真係好掂!)

豬仔肥媽咪,
你唔好講笑,我呢副尊容… 豬仔肥下巴d皮膚好d未?佢好得意,好似一個波波。

別墅

coey,
好耐無見可可,佢好嗎?
可可爸湊仔咁熟手,bb痴佢都唔奇,我c6就完全唔得,抱都抱到蘭花手咁,所以喜喜只同佢玩下,有事一定搵媽媽 …(但你隻c6湊仔真係好掂!)

covermark:
我c6知道你咁讚佢一定開心c,好快就1/7Party喇到時見.

大宅

covermark:
唔係講笑, 你好靚女呀!!
你又咁後生, 起埋細個我
15年左右,我睇你最多都係 20歲多的
豬仔近排好番點, 濕疹問題真係一路困擾咗我好耐
出盡辦法, 都唔得, 希望佢大點好番就好呀!!
上星期聚會好開心, 希望快點到7月1日就好呀
有時間攪多的小型聚會更加好添

大宅

喜喜, (阿悅).

你好麻. 係咪未出牙仔呢 ? 唔緊要啦 ! 扭一排好啦 ! 要鍚鍚mami 呀 ! 巧晴妹妹就一時時啦. 原來喜喜姐姐大巧晴一日架, hehe.
]My Melody[/url]

大宅

喜喜, (阿悅).

你好麻. 係咪未出牙仔呢 ? 唔緊要啦 ! 扭一排好啦 ! 要鍚鍚mami 呀 ! 巧晴妹妹就一時時啦. 原來喜喜姐姐大巧晴一日架, hehe.
]My Melody[/url]

禁止訪問

男爵府

原來好多BB都咁架......我都發現我囡囡呢排好癡身...之前起身時我放BABY TV比佢睇,佢就好乖,自己睇,玩,我好松手做早餐..呢排就唔得了....去洗手間都要飛奔來回啦..佢仲喊到 :-( ..........................
親子王國以外之連結已被刪除

大宅

豬仔肥媽咪,

你實在太人見人愛喇!真係想o錫你一啖!其實………我已經30歲!我76年2月29號出世ga!!! 我都想返番20幾歲,比我再選擇,我諗我會早d生。

豬仔肥媽咪 寫道:
covermark:

禁止訪問

大宅

Covermark:
唔係呀!!
你都3張野, 唔似, 你保養得真係好好呀!
我大你4年呀, 好似大你14年咁樣
你而家生多個都唔遲, 快點勤力添呀!!
你咁大獲, 2月29日出世, 咪咁4年先有一次呀!!

quote]
豬仔肥媽咪,

你實在太人見人愛喇!真係想o錫你一啖!其實………我已經30歲!我76年2月29號出世ga!!! 我都想返番20幾歲,比我再選擇,我諗我會早d生。

豬仔肥媽咪 寫道:
covermark:
[/quote]

首頁

尾頁

跳至