嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Nuk奶樽

想買Nuk奶樽, 邊度買平d呀?
約幾多錢呢?

謝謝

洋房

Re: Nuk奶樽

HELLO!!!!!!!!!我叫apple,我在永安買了NUK奶樽,大細都是$35,好平!在BB Dream買,要成$55,所以在永安買了6大2細!
[size=large]apple

大宅

如果你有護協證或惠氏、雀巢證,去護協買啦,我買玻璃樽都係大細同價,34蚊一個,膠樽好似仲平D。

複式洋房

唔係公價都係$32蚊咩? 我買唔知$26 定 $28蚱喎

大宅

你在哪裏買呀?

LLeee 寫道:
唔係公價都係$32蚊咩? 我買唔知$26 定 $28蚱喎

男爵府

我係大埔間藥房見到Nuk奶樽$4安士及9安士..無公仔花紋
都係$25/個......其他地方..千色店/吉之島..賣$34-$35

別墅

我在荷花買33元一個8安士連咀的。

另外我又想問問各位媽咪,知不知道何處有NUK的寬口奶樽連乳膠咀(即黃咀)售賣呢?
(我到處找過,都只有寬口奶樽連白咀賣,卻找不到連黃咀的)

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

護協買膠樽幾錢呀?

大宅

kamanlee,

pls check PM

複式洋房

My friends gave me some bottles and I also bought some..
I have a bag of 3 brand new Nuk bottles, have 公仔花紋連乳膠咀..bag still not opened..and have 3 Nuk dish detergent samples inside.

$60 for 3 bottles..

If anyone is interested, pls PM me..

首頁

尾頁

跳至