想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

好擔心 !

你地個胸係唔係日日痛 ? 我而家無之前甘痛,正常嗎?

複式洋房

Re: 何擔心 ! 今日開始留啡!!

Sam512,

你要對自己同bb有信心,現在最緊要休息多d,訓多d 床,盡量唔好行路。可以既話,叫醫生寫紙俾你留在家中多休息,同埋睇下可唔可以叫家人幫你煲多d 花膠湯飲, 有利bb 長胎的! 加油呀!

複式洋房

但我有個纖維瘤, 食得花膠嗎?

禁止訪問

大宅

你不要太緊張,我現在7w,但都流緊啡,有時是血,我告訴了dr,他幫我打左針,亦寫假給我,多d休息就得架啦!
休養生息中。

大宅

你不要太緊張,我現在7w,但都流緊啡,有時是血,我告訴了dr,他幫我打左針,亦寫假給我,多d休息就得架啦!
休養生息中。

複式洋房

纖維瘤食花膠應該可以的,燕窩及蜂皇醬就唔可以食,不過如果擔心,最好問左醫生先!

複式洋房

我公司請假好難...有無non office hour 產科介紹? 但D私家醫生會唔會唔鍾意病人睇兩個?

大宅

Re: 好擔心 ! 今日開始留啡!!

Sam512:
 我上星期都流啡啊,看了醫生都仲有小小,后來吃了連子蛋糖水(系放冰糖),就無流了,甘我就見幾好,后來就連續吃了3日.如果你仲未好,你可以有下我條方拉,記住,多休息 !

首頁

尾頁

跳至