跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

醒目開學勳章

老公要仔唔要老婆

別墅

Re: 老公要仔唔要老婆

唔好唔開心啦~
老公緊張自己bb仲好啦~做得亞媽預左老公只係會
掛住個仔嫁喇~
我老公抱b既話都係我咩曬d野嫁~佢個袋仲勁重tim呀~
不過佢抱亞b既...仲咩埋個袋既話都係好辛苦既...
我都要仔唔要老公啦~
老公掂下我攬下我我都唔鐘意呀~叫佢行開...
佢叫我同佢訓我話要同亞仔訓~
老公返自己屋企0個陣我電話都冇打過俾佢tim呀~
未生之前我係勁痴身咁陪住老公~咩都唔做陪佢嫁~
諗野諗佢先~佢一分鐘唔0係我身邊我都唔開心嫁~
而家?佢既存在....好似...就係幫輕下我睇亞b~

其實我都唔想咁..我都好愛我老公...唔知點解?~

大宅

三小豬之家
唔使唔開心,可能呢個係個過度期啫,你老公咁錫個bb都係一件好事呀,我都明白每個女人都想自己既老公可以鍚鍚自己,但係你老公錫亞b都係錫你既一種呀,希望你可以開心番d啦

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

自從 B 仔出左世之後, 我同老公都成日為左個仔嘈嫁... 久而久之我一見到我老公就黑起塊面... 不過我自己都唔知點解...

加上我同佢都火爆, 咩都傾唔到嫁... 咪用 sms 同佢講囉... 講多幾次就得嫁喇~

keekee8520, yeah! 我老公都係... 佢唔識湊 BB, 但多多意見, 我咪叫佢一係你自己落手落腳湊, 如果唔係唔好出聲~ 哈哈哈~

大宅

雖然我老公無話過我揍阿囡揍得唔好,或者多多意見,不過佢有時對阿囡都好過對我,例如佢一入屋就會第一時間叫"BB,爸爸返嚟啦,你今日乖唔乖呀" 都唔會問我一聲(以前係老婆我返嚟啦),又或者去街就抱住阿囡實一實,都無咩拖過我隻手,有時我行到老遠佢都唔會緊張唔見咗我,所以我有時都會嬲佢呀,我會同我老公講 "無我就唔會有阿囡,你要攪清楚呀",真係激氣
不過我覺得佢鍚阿囡同緊張阿囡都係一件好事嚟既

大宅

其實我又覺得, 老公緊張個b都好正常, 佢唔緊既話你仲驚, 倒返轉唸, 我地依家咪又係緊個bb多過個老公..所以我真係唔會怪佢緊b多過緊我, 因為同樣地, 我自己都係緊b多過緊老公..
不過有樣野我都幾開心既就係, 生完bb, 我地兩個既既感情都無乜點變, 仲係好似以前咁, 只係多左個大家都好錫既bb囉, 有時唸, 為左bb嘈, 好唔值架, 有個bb, 本來大家係應該開開心心架嘛, 係咪? 所以真係要大家體諒下, 有乜野問題應該拎出黎傾囉, 唔好放響心入面呀, 對方未必知你唸緊乜架嘛, 係咪? 咁樣可能對大家都會好d囉.......

子爵府

唔好唔開心啦~ 以妳咁講, 我覺得妳老公都冇乜野錯丫~

不過~ 兩公婆, 多 D 表達自己意見, 多 D 溝通,
感情就會好架喇~
將來, 對仔女都係一樣.

開心返啦~

大宅

其實2公婆最緊要沟通啦!有問题唔好up響個心度,唔係唔出聲就當遷就架,因為既然拒有錦嘅行為,你唔出聲,拒就會以爲自己做得岩,米継續囖,但係如果有一日頂唔住出聲拒就會以爲你無理取閙,因為以前拒都係錦你都唔話拒囖.到時誤會就更甚啦!
Welcome To My BB's Blog~My BiRtHdAy Is 27th,FeB.,07

禁止訪問

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至