跳至
[2004年或之前] 唔想破財,唔好入黎喎!

首頁
12345...17

尾頁

大宅

唔想破財,唔好入黎喎!

cherryma>
車車夾衣

小車車(九龍城廣場有得賣$16x)

背心爬衣

個四葉草,如果你都ok,可以同你買!!

呢兩間,睇下啦,我地買左野未寄出,可加單:

@ minihouse.com @<--9.5折,運貴另計

麦田豆精品童装]<--9折,運貴另計

侯爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

Re: 唔想破財,唔好入黎喎!

Bebe,

個四葉草,如果你都ok,可以同你買!!>唔要啦

小車車(九龍城廣場有得賣$16x)>1件(size:70)

呢兩間,睇下啦,我地買左野未寄出,可加單:

@ minihouse.com @<--9.5折,運貴另計

>1套 (size: 3-6m)
>1件 (size:120)
>1條 (size: 5T)

[麦田豆精品童装]<--9折,運貴另計

****明天早上我會再加單****

大宅

cherryma>小車車你只買一件,唔多底

侯爵府

bebe 寫道:
cherryma>小車車你只買一件,唔多底

我無時間再睇, 因為樂樂唔肯瞓, 我要等佢瞓左先有時間再睇. 聽朝再覆妳

大宅

cherryma >三件都有,訂左啦

大宅

JacquelineHo>

BRUYANT◆背心裙 

BRUYANT◆三段式背带裙

最小120喎

大宅

親愛的 aunty bebe,

我要呢條呀....size 120 都殺, thousand thanks!
-BRUYANT◆背心裙[size=medium]size 120

Cherryma 就兩件都要:

(1) BRUYANT◆背心裙[size=medium]size 120 冇就 130

(2) BRUYANT◆三段式背带裙 [size=medium]size 120

大宅

偉大的aunty bebe割愛下, JacquelineHo 總於買到一條bruyant既裙

JacquelineHo >背心裙 120 ok!!

cherryma>背心裙130 ,背帶裙120 ok!!

侯爵府

bebe,

精灵鼠小弟

>藍色1件 (size:70)

>1件 (size:70)

真係唔好意思, 成日麻煩妳, 想問下如果只買呢兩件要幾錢運費呀?

大宅

成$85.00~~~貴唔貴呀?

大宅

cherryma >好輕啦~~但首kg $30~~~即日25+25+30=成40件架

大宅

"偉大的aunty bebe"..................

多事入去個纲到睇吓.......嘩........真係會好想買野架

如有啱.......你幫我買好無 ?-(

侯爵府

bebe 寫道:

成$85.00~~~貴唔貴呀?

不過又真係幾靚

侯爵府

bebe 寫道:
cherryma >好輕啦~~但首kg $30~~~即日25+25+30=成40件架

係啦, 成$40件真係貴左啲, 有無人睇啱野一齊買, 去下面睇下啦:
精灵鼠小弟click here

大宅

aunty bebe,

今勻要您割愛呀....您實在太...太太偉大啦...唔 !

條褲仔好靚嘩...$85 連運費的話,可接受呀!

bebe 寫道:
偉大的aunty bebe割愛下, JacquelineHo 總於買到一條bruyant既裙

JacquelineHo >背心裙 120 ok!!
cherryma>背心裙130 ,背帶裙120 ok!!

侯爵府

cherryma 寫道:
[quote]
bebe 寫道:

係啦, 成$40件真係貴左啲, 有無人睇啱野一齊買, 去下面睇下啦:
精灵鼠小弟click here
[/quote]

有無人睇啱野呀 :-( :-( :-(

大宅

cherryma 寫道:
有無人睇啱野呀 :-( :-( :-(

cherryma,

我唔知有無搭錯線,你係咪指買衫
可唔以幫我買果隻涉水鞋(真係唔識點樣開a/c)
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

侯爵府

cherryma,

我唔知有無搭錯線,你係咪指買衫
可唔以幫我買果隻涉水鞋(真係唔識點樣開a/c)

如果有人睇中, 同我一齊買咁我就唔駛咁多運費, 因為我只睇中兩件衫咋

涉水鞋J. Ho都想買, 不如妳同佢夾下啦

大宅

j.ho>
http://auction1.taobao.com/auction/0/item_detail-0db1-4addd3b4f36510d11187b4b32e974419.jhtml

侯爵府

如果妳買呢條裙, 不如一齊買, 我都有兩件想買

首頁
12345...17

尾頁

跳至