自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

局部麻醉?

琴日睇醫生,佢叫我做手術,但佢話只需局部麻醉, 我之前做多次手術都係全身麻醉, 有冇人試過做手術時係局部麻醉呀?聽住睇住醫生做係咪好驚嫁?

複式洋房

Re: 局部麻醉?

都唔係架,你咪當拔牙咁囉...你最緊要就係分散自己注意,唔好諗係做緊手術,吸大啖氣令自己放鬆...諗下做完可以去邊度玩邊度食野咁就無咁驚架啦!!!!

別墅

同護士傾下計,我生兩個女都係局部麻醉開刀生,佢有片大布係你前面-一D都唔驚
愛一個人! 要了解,也要開解;要道歉,也要道謝;要認錯,也要改錯;要體貼,也要體諒; 是接受,而不是忍受;是寬容,而不是縱容;是支持,而不是支配;是慰問,而不是質問;是傾訴,而不是控訴;是難忘,而不是遺忘;是彼此交流,而不是凡事交代;是為對方默默祈求,而不是向對方諸多要求; 可以浪漫,但不要浪費;可以隨時牽手,但不要隨便分手。

複式洋房

其實局部麻醉几好架, 你可以第一時間知道你bb出生的情況, 同埋局部麻醉好似冇咁傷腦架, 唔使驚, 我都係局部麻醉生個仔既~~

珍珠宮

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

我都係揀局部麻醉, 開始時勁喊, 因為好緊張. 後來醫生說已經開始了, 但我完全唔知佢做緊乜先冇咁驚, 同老公傾計. 後來見到 bb, 當醫生逢緊針我地就一家3口在勁影相.

侯爵府

局部麻醉會唔會覺得痛架?

首頁

尾頁

跳至