跳至

首頁

尾頁

大宅

msn 問題

唔知點解每次係屋企上msn,都會收到一d '舊'message,但係之前冇見過,有冇人知點解?
[url=][/url]

別墅

Re: msn 問題

我就唔知,你問下d電腦高手啦!

YSWONG18 寫道:
唔知點解每次係屋企上msn,都會收到一d '舊'message,但係之前冇見過,有冇人知點解?

子爵府

YSWONG18
你屋企部電腦係唔係一開機MSN就會自動ONLINE 架?

咁你返左工屋企會唔會有人開你部電腦?

大宅

果個人你識唔識ga, 有可能係果個人係你offline時, 佢 send offline message 比你, 咁當你 login 時, 佢會即刻 pop up 番之前的 message, 但係, 都要睇你用 msn 咩 version, 好似係 msn 8.0 先可以收 offline message ga.

]

大宅

goofyszesze,
你屋企部電腦係唔係一開機MSN就會自動ONLINE 架?<--NO, 我要再CLICK先會LOGIN.

咁你返左工屋企會唔會有人開你部電腦? <----應該冇喎....

因為我試過幾次呢D情況 (都係喺屋企),冇覆人我覺得唔係幾好囉。

大宅

poohpoohlee,SEND MESSAGE俾我嘅人我都識嫁.....屋企唔知咩VERSION添,我我今晚番去CHECK吓先。

大宅

YSWONG18,

如你只係收到你朋友的offline message, 咁就算到你online時你朋友off 左line你都可以send 回offline message 比佢, 咁到佢online 時又會收到你message o架啦

大宅

YSWONG18,

如你只係收到你朋友的offline message, 咁就算到你online時你朋友off 左line你都可以send 回offline message 比佢, 咁到佢online 時又會收到你message o架啦

首頁

尾頁

跳至